* Șeful secției corespondenți din Antene părăsește televiziunea din Băneasa. Alex Căruceriu a făcut acest anunț pe pagina sa de Facebook. Din câte am înțeles, el va aduna oameni pentru Giga TV, televiziunea lui Gheorghe Ștefan „Pinalti”. Alex lucrează de mulți ani în Antene. De curând, el a mai fost pe punctul să plece la Digi TV.

* Paula Rusu a încheiat contractul cu TVR Info. Ea a avut vineri ultima emisiune. De luni, Paula va începe munca la Realitatea TV. Va prezenta pe tronsonul 18-20.

* Câțiva oameni care au plecat de la Realitatea TV la Digi nu și-au primit banii pentru perioada de preaviz.

 


16 thoughts on “Scurte din TV”
  1. Adeline nimeni nu si a primit banii pt preaviz.Dar nu e nicio problema,o sa apara o noua moda la Realitatea o sa vezi foarte curand, dureaza doar pana prind un reporter de la Realitatea in Live si o sa vedeti ce nu s a mai vazut.

  2. 🙁 cu siguranţă salariile celor care au plecat nu ar fi făcut gaură în buget, aşadar e doar o răutate. Regret că am mers o săptămână la willbrook ca să ajut, deşi aş fi putut sta acasă şi să-mi rezolv problema cu actele pt angajare. Uite aşa m-am trezit că voi sta o lună şi jumătate fără salariu… iar asta doare, mai ales că vin sărbătorile şi cel mai probabil voi avea pe masă salam cu pâine. Mulţumesc mult conducerii.

    1. Innocente, george, îmi pare tare rău. Și eu cred că este doar o meschinărie a conducerii și nu un efort bugetar. Din această cauză am și scris, poate șefii de acolo vor reveni asupra deciziei.

  3. @tiberiu, ma faci curios. o sa faca astia revolutie la realitatea? si aia din regie ce pazesc, o sa ii lase sa isi faca de cap in direct? sau sunt complici cu cei din regie? o fi o noua emisiune surprize-surprize…

  4. Faptul ca noi nu ne-am luat banii este un semnal de alarma pentru cei ce vor sa-si dea demisia din Realitatea sau RTV. In momentul in care anuntati ca ati batut palma cu altcineva, indicat este sa iesiti pe usa. Preavizul nu este platit.:)

  5. Nici cei care au plecat pur si simplu de la Realitatea (fara sa se indrepte catre alte televiziuni) nu si-au primit banii. Este si cazul meu. Am incheiat contractul pe 1 octombrie si nu am primit niciun leu pentru luna septembrie. Cei de la Realitatea spun ca plata salariului cadea in acea perioada exclusiv in sarcina Asesoft, dar au reusit totusi sa le plateasca salariile pe septembrie celor care au ramas in tabara lor. Fostii colegi de la RTV au ales in schimb politica strutului. Pur si simplu e foarte greu sa-ti mai raspunda cineva de acolo la o intrebare legata de bani. E regretabil sa vezi asa ceva la oamenii alaturi de / pentru care ai lucrat ani buni. Ma intreb daca exista vreo solutie legala pentru a ne recupera cu totii drepturile cuvenite. Oricum ramane un gust neplacut!

  6. Din pacate, nici situatia celor care au plecat de la rtv-ghita nu este mai buna. Si acum imi astept banii pe octombrie. Sun aproape in fiecare zi si mai sunt si luata peste picior, persoana in cauza intrebandu-ma „”cum nu ti-au intrat? hai ca vad ce se intampla si te trec din nou pe lista.” nu inteleg ce o fi atat de greu sa-ti platesti oamenii, chiar daca ei au ales sa plece si sa lucreze in alta parte. la mijloc este numai rea-vointa .. atat!

  7. in curand n or sa mai intre banii nici celor care au ales brand ul lui sergiulica…sa treaca sarbatorile si sa vezi distractie…oricum,multi de acolo nu merita nici un ban…uitati va si voi la tv!si au batut joc:(

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.