Da, chiar și un maestru are limite, așa cum avem cu toții. Este trist să descoperi însă că limitele unui maestru sunt mult mai jos decât cele ale unui „nemaestru”. Domnule Cristoiu, maestre, vă mulțumesc pentru replică, însă, sincer, din punct de vedere stilistic, cred că puteți un pic mai mult…Sau nu puteți și de aici frustrarea și folosirea excesivă a unor cuvinte cu trimitere la mațul gros: wc, diaree. Cristoiu1CristoiuCa să ne înțelegem mai bine, eu nu am o problemă cu venirea dvs., cu noua grilă, ci cu modul în care ați înțeles să intrați în TVR. Suficiența și aroganța cu care ne-ați anunțat că ne faceți o favoare sunt demne de tot disprețul și arată probleme de caracter. Sigur, e doar un punct de vedere. Nu trebuie să dețin părți din TVR ca să pot să-mi exprim o părere. Și „pițifelnicii” au acest drept, nu doar analiștii care schimbă barca mai repede decât schimbă divele de Dorobanți poșetele.

Mi-a plăcut șopârla cu Antena 3. Spre deosebire de dvs., deși am încasat mai puțini bani, eu nu neg perioada petrecută la Antena 3. Și știți de ce? Pentru că nu m-am ocupat cu albirea sau înfierarea diverșilor oameni politici, nu am adoptat mimetic prietenii și dușmanii patronului, am fost doar reporter de război. Atât!

Am văzut din textul tern că nu prea știți de unde să mă luați. Probabil ați fost prins cu viața politică agitată ( deh, nu e ușor să să calculezi cu precizie cel mai bun moment pentru schimbarea taberei) și nu ați urmărit știrile de la TVR. Nu vreau să vă plictisesc înșirând deplasările mele din Egipt, Tunisia, Libia, Liban, Afganistan, Japonia, Coreea de Nord, Iran, Siria, interviurile cu teroriști sau cu foști directori ai CIA și NSA. Vă las plăcerea să le descoperiți singur. Pe lângă salariu, statutul de angajat al TVR vă aduce și privilegiul de a intra-n Sienna, un server video. Acolo puteți vedea tot. Aveți grijă: Sienna se scrie cu doi „n”, fix așa cum dvs. obișnuiți să scrieți „înnot”. Ultima afirmație chiar nu e o răutate. Dovada o aveți aici.

 

7 thoughts on “Maestrul și limitele lui”
  1. Nu pune prea multa energie sa-i dai replici, ca nu merita. Cand te gandesti ca altii au facut puscarie pentru convingeri iar asta trece usor de la communist la liberal. Un om de nimic!

    1. Felicitari pentru fermitatea ta, Adelin. Insa, Ion Cristoiu face parte din gasca adusa de interimarul Stelian Tanase si stii proverbul acela, „cine se aseamana se aduna”. Aroganta, infatuarea si sfidarea semenilor, sunt ”punctele lor forte” care ii descalifica uman. Iar, profesional, sunt cunoscuti drept niste traseisti media si politici care au facut analize la comanda. Un alt articol ar trebui sa-l dedici si lui nistorescu care, ori de cate ori a avut ocazia, a militat pentru desfiintarea postului public. Destinatarul ar trebui insa, sa fie un alt „maestru”. Este cel care i-a adus si astfel, a sfidat resursa umana a TVR, cu concursul conducerii actuale. Daca iti aduci aminte, prima declaratie a lui tanase a fost ca vrea sa dea afara sute de angajati, ca pe tarla. Fara argumente, fara motivatii, fara studii de piata s.a.m.d., asa cum, asemenea unui dictator comunist , a intrerupt brutal un documentar. Din surse neoficiale am aflat ca ne dispretuieste si ne face pe toti, agramati si inculti. Sper din toata inima, in noul context politic, sa-si duca gasca in parc, iar Dinescu sa le faca cinste cu un carnat: platit din buzunarul personal! Sau a lui Vantu…

  2. Eh, „maestrul” sau mai corect „maistrul” credea ca toata lumea o sa cada in fund de admiratie. Vai, vai, ce rautacisme … 🙂
    Bravo, Adelin, pentru luarea de atitudine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.