Am fost invitat la TIFF cu reportajul ” Coreea de Nord, nimic de invidiat”. Sunt foarte bucuros  să mă întâlnesc cu publicul și să revăd Clujul.  Reportajul va fi proiectat la Casa TIFF. Mai jos anunțul făcut de organizatori pe tiff.ro:

Marţi, 5 iunie, de la 20.30, publicul este invitat la o discuţie cu Adelin Petrişor – singurul jurnalist român de televiziune care a filmat în Phenian – despre cea mai închisă ţară a lumii. „Coreea de Nord, nimic de invidiat” include prezentarea unui reportaj şi a unor fotografii realizate in aprilie 2012, cu ocazia sărbătorilor faraonice prilejuite de împlinirea a 100 de ani de la naşterea lui Kim Ir Sen.

Ne vedem la Cluj!

8 thoughts on “Merg la TIFF”
  1. Salut. Am fost si te-am auzit. Cum te-ai simtit ? Sincer ma asteptam sa ai figuri in cap, besini si impresii doar pentru ca stii meserie. Am plecat cu un entuziasm ENORM acasa cu gandul ca oamenii buni in domeniile lor, nu au impresii.
    Nu pot sa uit afirmatia ta :”In Coreea de Nord nu am vazut oameni grasi.” Am vazut astazi in drum spre facultate un om gras si exact la asta m-am gandit. Salut si o zi buna sa ai !
    P.S. Sper sa mai ai drumuri pe la Cluj si cu alte documentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.