După ce s-a convins că nu există chiar nicio șasă să avem autostrăzile aproape nesfârșite, promise de PSD și PDL, ministrul Berceanu, s-a pus cu burta pe carte și și-a luat licență de zbor.  Mai întâi și-a făcut mâna, apoi s-a gândit chiar că ar da bine să evolueze în deschiderea unui miting aerian. Așa că șoferii care vor să-i transmită una-alta lui Berceanu, acest Howard Hughes al PDL, sunt rugați să se prezinte mâine la aeroportul Henri Coandă. La  10 fix, pe pista aeroportului internațional, ministrul va ateriza cu un Cessna. Lăsând la o parte evoluția ministrului portocaliu, vreau să va spun că show-ul aerian de la Otopeni chiar merită văzut. Vor evolua avioane de la Aeroclubul României, Iacării Acrobați, dar și MIG-uri 21 Lancer , IAR-uri Puma Socat și IAR-uri 99 Șoim. Detalii găsiți aici. Intrarea este liberă!

7 thoughts on “The Aviator de la transporturi”
  1. orice comparatie cu Howard Hughes mi se pare absolut exagerata:)))
    completare: la mitingul de la Otopeni va evolua Jurgis Kairys, un magician al mansei…eu l-am vazut pe viu, a fost o adevarata PLACERE sa-i vezi figurile acrobatice:)))))

    1. George, TVA-ul e mare, guvernul e varză cu carne, criza-i călare pe noi. Ce dreaq să facem? Mai glumim și noi. 🙂

  2. Mie mi se pare ca toti incerca sa-l copieze pe Ion Tiriac mai degraba… dar suna mai frumos „acest Howard Hughes al PDL” decat „acest mustacios in devenire”. LOL!

  3. Intrebare: Soferii vor veni sa transmita „urarile de bine” D-lui Berceanu. Dar daca s-ar intampla sa nu mai aiba cui sa ureze ? Cine stie incepe sezonul de „araturi de vara” cu CESSNA si Berceanu la mansa ! Nu ar fi bine sa fie si Boc langa Berceanu sa-i tina companie ca si copilot ? ( Cam sarcastic, dar…C’est la vie !)

  4. Si-a luat licenta ca sa se duca el cu avionu’ acasa la Craiova. A introdus la un moment dat o cursa regulata Bucuresti – Craiova insa dupa ce au avut 2 pasageri / saptamana au anulat-o. Deci e pe sabia lui omu’ :)))

    1. HM, a fost ambiția lui să țină deschis aeroportul Craiova deși nu se zbura. În schimb acolo nu se putea alimenta. Știu că de fiecare dată când zburam cu elicopterul RTV, ne făceam plan pe unde să alimentăm în sud. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.