Noi atacuri teroriste

3 oameni au murit si peste 140 au fost raniti in atacurile de la Boston. Se pare ca americanii au arestat un saudit de 20 de ani, aflat in stare grava, in spital. Pirotehnistii au mai descoperit si alte bombe. Acestea au fost dezamorsate fara probleme. Se dovedeste, daca mai era nevoie, ca nu exista securitate 100%, indiferent cat de puternice sunt serviciile de securitate.

sursa foto: gandul.info

image

10 thoughts on “Noi atacuri teroriste

 1. cotos

  Mereu se intampla cate o tragedie din asta cand te astepti mai putin. Ciudat e ca, dupa 9/11 te asteptai ca serviciile secrete sa fie cu ochii in patru. Eu sunt mirat ca s-a intamplat asa ceva inca o data in SUA.

  Reply
 2. Liviu

  nebuni sunt la tot pasul(breivik), ce pot sa faca serviciile de informatie cand la unu i se pune pata si se apuca sa detoneze bombe..nu cred ca e vreo retea terorista implicata pentru ca aparea cineva pana acuma sa revendice atentatul ..

  Reply
 3. andrei

  am vazut si eu ceva imagini de acolo, pe the big picture. inteleg nevoia de a prezenta imagini de la fata locului dar am vazut inclusiv fetele celor raniti. poate, la fel ca si mine, au vazut fotografiile o parte din familiile celor raniti. pe atlantic – in focus in schimb, fetele erau blurate. nu exista un cod profesional care sa regleze asa ceva?

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   andrei, trebuie blurate imaginile dure sau pus avertisment si dai click doar daca vrei sa vezi imagini dure.

   Reply
 4. Gigi

  Nu ştiu care cuvinte din vocabular ar putea descrie sentimentele de revoltă , compasiune , incertitudine , nesiguranţă , tristeţe care mă cuprind ori de câte ori aflu despre atentate . Nu contează unde au loc , vieţile unor oameni nevinovaţi sunt secerate de …… cum pot fi numiţi cei ce o fac ?

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Gigi, noi le spunem teroristi. Ei isi spun patrioti, luptatori pentru libertate etc. conteaza de ce parte a “pustii” te afli…

   Reply
   1. Gigi

    Normele sociale din cele două părţi ale lumii despre care vorbim sunt fundamental diferite , dar totuşi , să faci lucruri care iau viaţa unui copil de 8 ani care a venit la o competiţie sportivă la care participa tatăl său cred că se numeşte terorism în toate limbile pământului . Chiar dacă ei recunosc asta sau nu .

    Reply
 5. bipbip

  Cand ma gandesc cate victime au facut teroristii pe 11 Septembrie si cate victime au facut (mai ales colaterale) campaniile americane purtate in numele luptei contra terorismului, ma intreb daca merita cu adevarat. Incep sa cred din ce in ce mai tare ca adevarata motivatie a actiunilor americane e mai degraba mercantila, cu sute si mii de miliarde de dolari in contracte pentru companiile lor….

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.