Nu e pentru cine se pregătește

Duminica trecută, pe la prânz, eram la o spălătorie de mașini. GigiBecaliTelevizorul de acolo mergea pe RTV. O domnișoară îl intervieva în direct pe Gigi Becali. Totul se petrecea în fața bisericii din Pipera. Latifundiarul mergea să se roage pentru sentința din dosarul terenurilor MApN. Dezinvolt, Becali povestea despre emoțiile verilor săi și ale lui MM. Cu sufletul la gură, ei așteptau decizia din dosarul Transferurilor.

– Mă înțelegi? La ei e mai greu. La mine o să fie simplu, i-a spus el fetei de la RTV.

– Și ce veți face pentru MM?

– Ce să fac? Soția lui va fi sora mea. Fata lui va fi fata mea. Ce să mai fac? Poate să-l iau la mine la solar…

– La ce?, a întrebat intrigată domnișoara.

Eu am pușcăriași care lucrează la solar la mine. Îl iau și pe MM și bem cafea, a spus hlizindu-se Becali.

Ziua de ieri a reușit să ne surprindă pe toți. Jurnaliștii se așteptau la condamnări în dosarul Transferurilor și la achitări în dosarul terenurilor MApN. Judecătorii ne-au arătat că realitatea este alta: MM și verii lui Gigi mai au un an sau doi până la verdict, în timp ce latifundiarul are de făcut 3 ani de închisoare. Rămâne întrebarea: Cine la solarul cui va lucra?

11 thoughts on “Nu e pentru cine se pregătește

 1. NICOLETA

  Treaba este ca totul in viata se plateste! Inclusiv aroganta omului cu bani.Aparent Becali poza in om milostiv si cucernic,dar…antecedentele raman.Nu ma bucur de raul nimanui,insa aceste averi ilicite vor trebui “platite”candva de toti cei care le-au acumulat pe spinarea statului.Pacat ca nu are nimeni grija si de averea statului !!

  Reply
 2. Ion Vatamanu

  Parerea mea e ca in continuare ni se serveste “plevusca” , unde-s cei care-au devalizat toata industria Romaniei , agricultura , zootehnia , cercetarea , … , unde-s cei care-au avut acces la rezervele valutare ale securitatii , ale statului roman ! Unde-s cei care-au dezvelit jumatate daca nu chiar mai mult din muntii tarii , pradand lemnul aducator de sanatate si siguranta climatica ?

  Reply
 3. americanu

  M-am trezit cu asa o scarba…..Ok omul e prost de gura,a jignit N persoane…..lasam la o parte treaba ca a dat nu stiu cati bani…pe nu stiu unde……dar,justitia romana,daca se poate chema justitie….vedeti ce abuzuri a facut in acest caz…..
  Cine nu crede ca este executie politica,si crede ca s-a facut dreptate in tara romaneasca….isi merita soarta….

  Reply
 4. dicanel

  Adevărul e că la câte mizerii a făcut numai în fața camerelor de luat vederi, merita un „concediu”. Dar convingerea mea e că nu va învăța niciodată nimic, că va rămâne un mitocan laș cum a fost dintotdeauna.

  Reply
 5. cotos

  :)) Poi daca el tot are solar, poate sa mearga linistit sa munceasca acolo. In timp ce e in detentie, domnul Becali poate sa isi asjute familia sa manance bio 🙂 Eu nu cred ca e executie politica. Omul a facut un schimb prin care a prejudiciat statul. L-au prins, a platit. Eu cred ca aici se incheie subiectul.

  Reply
 6. Donkeypapuas

  1. Atenţie la despărţirile în silabe!

  2. Oamenii care au luat deciziile şi au semnat din partea statului au primit sentinţe mai mici decât Jiji. Normal trebia să fie viceversa. Ori a contat aparteneţa la masonerie? Sau prietenia cu Zeus?

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Marian, despartirile in silabe se fac automat cand softul face punerea-n pagina.

   Reply
 7. kilroy

  Mi s-a parut nitel straniu ce se mai uitau toti reporterii de acolo in gura ciobanului, iar ala se agrama din ce in ce. Ii suna mobilul in timp ce se produce in fata camerelor, iar maimutoiul raspunde. Live. Dar, asta e tzara noastra, cum a spus si mama vierme

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.