Un pitecantrop

Nu cred că este un secret pentru cineva că Ioan Becali este un individ lipsit de bun-simț. becaliA înjurat, a scuipat și a amenințat destui jurnaliști. Ieri, la Înalta Curte, a hotărât să-și depășească ” recordurile” anterioare. A placat pur și simplu un cameraman. Este vorba de colegul meu Dan Romeo, un tip de 1,60m, 50 de kg și 63 de ani. becali1Omul a căzut pe spate, s-a julit și a spart acumulatorul camerei. Video aici. Da, poate că jurnaliștii se înghesuiau și îi luau aerul, însă nici chiar în aceste condiții Becali nu are scuze. Săptămâna trecută, tot la Înalta Curte, Becali aproape i-a dat un cap în gură unui șofer de la Realitatea TV. Am văzut bine faza pentru că eram chiar lângă  “marele” om de fotbal.

sursa foto: Digisport

13 thoughts on “Un pitecantrop

 1. F

  Titlul complet ar fi trebuit sa fie ,,Un pitecantrop…cu bani”. Asta e tot ce il mai tine pe linia de plutire. Jegosul asta ar fi trebuit sa dispara in negura uitarii de mult timp. Banii inca il mai tin pe linia de plutire. Asta pana nu intalneste un pitecantrop mai mare decat el. Infect personaj si toxic totodata.

  Reply
 2. seby

  traim in tara hotilor si jafurilor….nu se va schimba nimik in urmatorii ani…cei cu bani si mai nou se ridica romii vor face legea in Romania…crezi ca se va lua vreo masura cu acesti indivizi in asteptarea verdictului??? sunt doar niste hoti ordinari care au prejudiciat statul roman cu milioane de euro , un stat care de altfel nu a fost strain de aceste furturi in masa..tot aceste proces este sa se mai distraga de la nenorocirile care se intampla in tara asta de la scumpirile care se fac luna de luna de la saracia care se abate peste romania in orice minut al zilei…ei ne dau gogosi ca a crescut economia tarii in prima jumatate a anului acesta,,,poate a crescut furaciunea ca nivelul de trai nu cred…despre clanul becaliot nic nu se poate mentiona vreun cuvant pentru ca au un caracter infect mai ceva decat al ciobanilor…

  Reply
 3. Darael

  Este ceva “normal” intr-o tara unde aceste non-valori sunt promovate.
  Este ceva “normal” intr-o tara unde un criminal ca huidu e liber supa ce a ucis oameni.
  Este ceva “normal” intr-o tara unde o judecatoare prinsa “live” beata la volan nu pateste nimic, iar politistii care au prins-o au fost sanctionati.
  Este ceva “normal” intr-o tara unde…. unde…. unde….

  Nu ai tu suficient spatiu pe blog pentru a scrie tot ce este in aceasta tara Adelin.

  Intrebare seaca totusi: daca politia, justitia si cei platiti de NOI sa rezolve aceste subiecte nu fac nimic, de ce cei 20-30 ziaristi care au fost martori acestor scene nu l-au casapit pe acest individ ? Stiu de ce…. ei cred ca doar “altora” li se poate intampla…..

  Sa nu uiti acest articol Adelin, peste 2-3 zile o sa faci update la el cu alte porcarii facute de acelasi individ sau altii ca el…. si, pariez, nimeni nu o sa le faca nimic pentru porcariile cu pricina.

  Reply
  1. Darael

   Din pacate nu este posibilitatea de a-mi corecta greselile gramaticale de mai sus; sper ca distinsii cititori sa nu se supere pe mine din acest motiv 😀

   Reply
 4. Virtualkid

  Poate ca este alergic la aburul venit dinspre “brutarie”….
  Totusi, cea mai mare problema ramane exemplul pe care el l-a dat si altor semianalfabeti despre reusita in viata.

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Virtualkid, din nefericire, pentru multi tineri exemple de urmat sunt Giovani, Gigi și tot așa…

   Reply
   1. Gigi

    În continuare , la unele televiziuni , se acordă spaţii ample la ştirile din sport pentru a prezenta ce a zis , făcut , îmbrăcat o ,,ceată” de non valori pentru simplul motiv că se învârt în lumea fotbalului . Sportul nu înseamnă can can . Din păcate , o parte din tinerii debusolaţi îşi aleg modele din aceste ….emisiuni . Unde este vina : dincolo sau dincoace de ecran ? Eu ştiu răspunsul meu , al vostru care este ?

    Reply
 5. danielul

  E a cincea oară când văd aceste imagini dar tot mi se ridică tensiunea… Nu cred că ar fii fost deloc bine să pic pe tură în acea zi, pt.că de obicei “ţin spatele” colegului. Noroc că m-am lăsat de teren; cine ştie când ne mai vedem… 🙂

  Reply
 6. dice

  Dar jandarii de la ICCJ cu ce se ocupau în momentul incidentului? Că-n rest sunt foarte “vigilenţi”. Mai ales când trebuie să degajeze bocanci în gură demonstranţilor aflaţi la pământ!?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.