6 thoughts on “Pe locurile speciale

 1. adrian

  Este coleg de suferință cu deținătorul de ferrari parcat pe trecerea de pietoni (din postul mai vechi). Din păcate, handicapul se numește lipsa autorităților, căci bunul simț se formează cu pedepse. Dacă animalul primește câteva pedepse, bunul simț se activează automat; la această categorie intre și cei doi… și mulți, mulți alții.

  Reply
 2. Andrei Ardeleanu

  Persoanelor cu handicap le este interzis să conducă maşini scumpe?

  Totuşi, sunt curios care este motivul prezenţei conurilor chiar la începutul spaţiului de parcare pentru persoanele cu handicap. Ar însemna că persoana cu mobilitate redusă nevoită să parcheze acolo este forţată să oprească pe carosabil, să se dea jos din maşină, să se aplece după conuri, să le ridice şi să le transporte la o oarecare distanţă, apoi să revină la autoturism şi abia apoi să îl gareze. Un tratament corect? Nu, din contră.

  @adrian: Da, lipsa de reacţie a autorităţilor este cel mai mare handicap. Faptul că nu îşi face poliţia datoria duce la abuzuri.

  Putem să sperăm că cei revoltaţi de situaţie nu se limitează la a face poze, ci iau şi atitudine? Ştergătoare ridicate sau bileţele pot fi mesaje destul de eficiente.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.