Tragedia din Alpi scoate la lumină o gravă problemă a aviaţiei europene: Piloţii de linie sunt evaluaţi psihologic cel mult la angajare. Şeful Detaşamentului Airbus de la TAROM a declarat, în exclusivitate pentru Telejurnal, că legislaţia europeană favorizează catastrofe ca cea din Alpii francezi. Pilotul instructor Dan Truşcă precizează că Agenţia Europeană pentru Siguranţa Aviaţiei a lăsat la latitudinea companiilor testarea psihologică a piloţilor. Știrea din Telejurnal e mai jos.

2 thoughts on “Piloți neevaluați psihologic”
  1. Şi uite aşa se PRĂBUŞEŞTE şi un mit, acela al „piloţilor super evaluaţi psihologic”. Mai ţineţi minte evenimentul din Apuseni, cum se afirma despre Iovan că ere mai mult decât stăpân de sine, asta deşi omorâse un om în propria-i casă?
    Dar ştiţi ce este într-adevăr halucinant? Ca măsurile astea trebuiau luate încă de anul trecut, după dispariţia misterioasă a avionului indonezian. Ar fi trebuit domnii de la supravegherea aeronautică să-şi pună inclusiv problema unei supravegheri mai atente a personalului navigant, ca o posibilă cauză a respeczivului dezastru- Şi nu au făcut-o!

    1. Nu vad legatura cu episodul primaverii ,oricum aici otv-ul a fost principalul promotor ( la multi ani dane !!! ) ,pilotii de avion tot oameni sunt….a nu se intelege ca ii iau apararea acestui cretin …problema este ca se acorda o importanta prea mica problemelor psihice si compania are partea ei de vina ,ca au stiut de situatia lui si au inchis ochii..si cu siguranta ca vor cadea multe capete ,pacat de vietile pierdute 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.