10 thoughts on “Pregătiri istovitoare

 1. Luminita

  Dumnezeule oamenii mor de foame si pe ei ii intereseaza parade stupide care nu tin nimanui de cald sau de foame.Cat de idiot sa fii sa accepti sacrificiile propriului tau popor pe care “il iubesti”?? Imaginile cu soldati care strang apa sa nu isi ude zeul pantofii sunt halucinante. tot urmarind reportajele imi dau seama cat de speriati sunt oamenii, vezi pe fata lor tensiunea. Felicitari pentru reportaje si imagini.Fac mai mult decat 1000 de cuvinte.

  Reply
 2. ceapra

  Totul e justificat si explicabil din perspectiva manipularii. Faptul ca dumneavoastra va revoltati si modul cum o faceti este tot un rezultat al manipularii, dar de alta factura. Are Bogdan Ficeac o carte…
  Bun, va inteleg ca empatizati cu soarta unor indivizi. Dar nu e potrivit cuvantul „idiot” pentru a caracteriza un individ, marca a unui clan si reprezentant al unui mecanism. El probabil crede ca le face bine oamenilor de acolo, iar acestia il iubesc sincer sau, probabil, au un fel de bancuri coreene cu Kim Jon Bulă.
  Multumesc si eu, Adelin, asteptarile mele privind imaginile, informatiile si povestile au fost intrecute si cred ca vor mai fi.

  Reply
 3. Luminita

  Ceapra nu are cum sa creada asa ceva.Cica a facut ceva ani buni de scoala prin Elvetia.Refuz sa cred ca nu a invatat nimic pe acolo. numa zic..

  Reply
 4. americanu

  @ luminita dupa fata iti dai seama ca nu are nici o treaba omul,el nu face altceva decat sa fie liderul absoul sa zambeasca de la balcon,si sa priveasca parade..uita-te numai cat de durduliu e mancalar mama :)))

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Vladone, da, au o rețea de telefonie mobilă. Este a unei frime mari din Egipt. Sunt insa pana-n 400.000 de abonati la o populatie de 25 de milioane.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.