Prima serbare

Sma

Sma și primul Om de zăpadă din 2012

În week-end, am avut prima serbare. A fost frumos : cântece în română, engleză, germană, franceză, poezii și, normal, Moș Crăciun. La un moment dat, a venit rândul Smarandei să vorbescă cu Moșul. Așteptam cu înfrigurare să văd cum se descurcă, dacă spune poezia, dacă se încurcă sau dacă se sperie de asistență. Eram emoționat, îmi șimțeam genunchii moi și-mi treceau prin minte o mie de gânduri. Imediat după ce a luat-o în brațe, Moșul a întrebat-o:

– Ce vrei să te faci când vei fi mare?

Pană atunci, nici eu și nici Maria nu am întrebat-o asta. Mi s-a părut aiurea să întreb un copil care nu are nici măcar 3 ani ce vrea să se facă… Întrebarea moșului m-a luat prin surprindere, am făcut ochii mari, extrem de curios să văd ce-i trece Smarandei prin minte. După o pauză de câteva secunde, a venit răspunsul.

– Zână! Atât a zis și a început să turuie poezia pregătită pentru întâlnirea cu Moșu’.

 

8 thoughts on “Prima serbare

 1. Mihaela

  Felicitari Smaranda. Sunt atat de dulci la varsta aceasta .
  Baietelul meu (are 3 ani) a raspuns la aceasta intrebare ca vrea sa fie Balon :). Deci copiii nu duc lipsa de imaginatie.

  Reply
 2. Janina

  Ce-i mai frumos pe lumea asta decat sa fii zana?
  Aceste emotii le vei avea mereu, in fiecare an este un alt raspuns si oricata vechime ai in “serbari”, te vor lasa genunchii, poate vei lacrima putin de mandrie si te vei amuza mult, pentru ca sunt adorabili la varsta inocentei cand cred cu toata fiinta lor ca vine Mosul.
  Astazi am avut serbarea de Mos Craciun si noi suntem in clasa 2a. La intrebarea mosului: Ce vrei sa fii cand vei fi mare?, fetita mea a raspuns: JANDARMERITA!!!
  Sarbatori fericite!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.