Trei

sma

O zână

Acum trei ani, cam pe la ora aceasta, eram “varză cu carne”. Picioarele nu mă mai ascultau și inima-mi bătea gata să-mi sară din piept. Fumam țigară după țigară și mă-nvârteam ca un titirez. Câțiva prieteni buni mă încurajau și-mi repetau în buclă că au mai trecut și alții prin asta și a fost ok. După vreo oră de zbucium, o asistentă mi-a zâmbit și mi-a spus:

–  Aveți o fetiță de 3,250 kg. Să vă trăiască!

Deși știam că greutatea e foarte bună, Smaranda mi s-a părut atât de mică și de plăpândă, încât, cu un nod în gât, am întrebat-o pe femeie:

– Pot să o ating?

-Sigur, doar e a dumneavoastră!

Nici nu știu cum a trecut timpul. Smaranda are 3 ani și, normal, e cel mai frumos lucru din viața noastră. La mulți ani, Sma!

 

23 thoughts on “Trei

 1. americanu

  Ehee sincer nu pot sa imi dau seama cum e sentimentul,pot doar sa mi-l imaginez..sper intr-o zi sa il simt si eu….La multi ani !!! si sa fie sanatoasa ca asta este cel mai important !!!

  Reply
 2. Monica

  La multi ani,sa fie sanatoasa,sa va bucurati cu si de ea !!! Sper sa ma binecuvanteze si pe mine Dumnezeu cu o asa minune 🙂

  Reply
 3. dorina

  La mulți ani, Sma, cu multă sănătate și multă iubire. Dacă ți s-a părut că la 3 kilograme și ceva era foarte mică, închipuieți că fetița mea s-a născut prematură și avea 1,6oo kg.Imediat ce a venit pe lume medicul i-a spus asistentei : Las-o, nu vezi ce mică e! adică să nu o aspire, să o lase să moară, dar asistenta a zis că nu poate face așa ceva. A trecut timpul, am avut mare grijă de ea, am avut și noroc. Acum ”fetița” are 20 de ani, e studentă în anul II la Farmacie . Mă întreb și azi câți pe copii au murit din cauza acestui ”medic” și câți ar fi supraviețuit. Îmi aduc aminte și de moartea acelor copilași în incendiul de la maternitate. Mi s-a părut atât de nedrept. Poate ne spui tu dacă în acel caz s-au găsit vinovații și ce spun părinții acelor copii.

  Reply
 4. carmen olteanu

  Sa va traiasca! Ehhe imi povestea tata ca de emotie si-a facut curaj cu un pic de tarie inainte sa ma ia in brate,si apoi s-a dus si mi-a luat o matura,cica sa fie fata harnica :))

  Reply
 5. Ana Maria

  La multi ani ! Asa e, copiii sunt minunea lumii si da, ei au nevoie de noi dar in cel putin aceeasi masura avvem si noi nevoie de ei . Sa fiti sanatosi si sa va bucurati unii de ceilalti, Adelin !

  Reply
 6. Mihaela

  Nu stiu cum e sentimentul,pot doar sa mi-l imaginez si sa sper ca intr-o zi Dumnezeu ma va binecuvinta si pe mine cu asa o minunatie de copil. La multi ani pentru Smaranda, sa fie sanatoasa si sa va bucurati impreuna doar de lucruri bune.

  Reply
 7. d

  Nu as fi crezut nici intr-o mie de ani ca voi ajunge sa iubesc atat de mult o fiinta. Ma surprind si pe mine, noaptea, cand ma trezesc din somn sa o pup pe Ilinca mea.
  La multi ani, Smaranda, si voua multa sanatate, sa va puteti bucura de tot ce va ofera ea mai frumos!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.