Indiferent cât de multe masterate și doctorate au anumiți demnitari, în momentul în care deschid gura, ne dau impresia că nici ciclul primar nu l-au parcurs pe merit. Nu cred că ar fi rău ca ministrul cu „vulpoaica”, Jianudupă „măreața” propunere cu admiterea la colegiu fără bacalaureat, să inițieze și profesionala pentru demnitari, un curs la distanță de… ușoară împrietenire cu limba română. Am auzit destule „discursuri” ale unor înalți funcționari ai statului, oameni pentru care româna era o limbă străină. În scris, anumiți demnitari pot fi însă chiar spectaculoși. Dovada o reprezintă un comunicat al domnului Florin Jianu, ministrul pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediul de Afaceri şi Turism.  Un citat lămuritor:

,,Conform declaraţiilor apărute în presă a unor reprezentanţi ai organizaţiilor din turism doresc   să le spun că turismul nu este apanajul unei persoane sau alta, cu atât mai mult cu cât unii dintre aceştia provin din politică, ceea ce nu reprezintă în mod necesar o abordare echilibrată şi dezinteresată.”

Comunicatul năucitor este asumat de „Biroul de presă D.I.M.M.M.A.T”. Așa e că vă lipsesc postările doamnei Grapini? 🙂

 

4 thoughts on “Profesionala pentru…demnitari”
 1. Salut.
  Am o intrebare nelegata de postarea ta.
  Locuiesc langa Bucuresti de 1 an. In ultimul timp, dimineata in special observ foarte multe avioane cu reactie ce trec de la vest la est, pe undeva prin sudul Bucurestiului. De exemplu azi, vineri 19.09.2014 am observat o formatie de vreo 8 aparate in intervalul 06.30-06.45.
  Vedeam si pana acum , dar in general cate unu, maxim 2 unul dupa altul. Si astea treceau pe culoar nord-vest spre sud-est ocolind Bucurestiul pe la nord- deci probabil curse civila.
  Intareste Nato flancul estic, sau se pregatesc de rasboi cu SIL?
  Sau poate ambele?

 2. Adelin, ai fost dragut sa lasi doar un fragment. Am avut curiozitatea sa deschid documentul atasat. Doamne, asa nu se mai poate ! Dar ce sa facem ? Ce putem sa mai facem ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.