Racolări

Cum era de așteptat, noua conducere a televiziunii B1 tv încearcă să-și facă echipă cu oameni din Antene. Aura Țițirigă (șefa știrilor din B1tv)  a condus Antena 3 și cunoaște bine redacția. Au primit oferte mulți oameni din televiziunea din Băneasa: prezentatori, reporteri, editori și producători. Potrivit zvonurilor, salariile sunt atractive. Cei mai mulți ofertați au refuzat. Unii au folosit ocazia pentru a negocia o leafă mai bună în Antenă. Se pare că un prezentator de meteo și un producător au acceptat totuși să plece la postul manageriat de Sorin Oancea. Vom afla mai multe după sărbători. Teoretic, undeva prin ianuarie, B1tv va lansa o grilă nouă.

12 thoughts on “Racolări

 1. NICOLETA

  Draga “prietene virtual”(vad ca se poarta expresia)-fiindca trebe musai sa plec de acasa si nu prea mai am timp de net,vreau sa-ti urez tie si celor dragi Craciun fericit,sanatate si tot ce mai vreti voi sa va aduca Mosul!

  Reply
 2. Petrisor

  Asa s-a intamplat si cu cei care au migrat catre Kanal D, dupa o anumita perioada au incercat sa revina la fostele locuri de munca. Se va repeta si-n cazul B 1 TV

  Reply
 3. alex

  Cine e prezentatorul ? ..e o ea cumva ..fina lui Titiriga fina si cu finul
  Si s-au terminat televiziunile ?? Nu mai au de unde racolo doar de la ei ? Asa buna pepiniera e Antena ?
  Daca tot se relanseaza pai sa se relanseze cu oameni noi nu cu figuri luate de la altii. Asa postul devine inca o clona a Antenei ..asa cum a incercat si Kanal d si a esuat.
  Asta e penibil cand pleaca un director ..incearca sa fure oameni de unde au plecat . Daca tot vor sa dovedeasca ceva , pai sa o ia din nou de la zero cu oameni noi.

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   alex, e un el și nu e finul lui Țiți. E nomal ca un șef să încerce să-și ia cu el angajații. Se presupune că se cunosc, lucrează bine împreună etc. Vom vedea ce se va întâmpla.
   Petrisor, cine mai știe…
   Nicoleta, mulțumesc și Sărbători fericite și ție!

   Reply
 4. Pingback: Reporter Virtual » Revista presei despre presă

 5. S0B0

  @ americanu: la ce programe slabe dau acum, nu e greu sa te bati nici cu antenele, nici cu realitatea. de tvr nu mai vorbim, ca – de 20 de ani – e aceeasi rusine nationala

  Reply
 6. americanu

  @ SoBo faza e ca deja s-a format un public a lui bote’,naomi,varciu…..si momentan…
  Cum zicea Adelin,la tv-urile noastre nu am auzit nimic de faza cu Golful Mexic…in rest politica,fotbal mondenn….dc? pt ca asta vinde la noi…..

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.