La Gala ” Zece pentru România”, o impostoare a ridicat premiul  decernat președintelui. Femeia a susținut că este verișoara lui Traian Băsescu. Cum a reușit ea să-i păcălească pe organizatorii de la Realitatea TV? Destul de ușor din moment ce a ajuns pe scenă și a avut și un scurt moment de glorie. Bravo, Mihai! 🙂

P.S.

Femeia este un personaj cunoscut. Un coleg din TVR mi-a spus că a întâlnit-o la Tribunal. Doamna l-a abordat și i-a povestit că e verișoara lui Base, dar și a lui Emil Boc. De asemenea, ea i-a dezvăluit că este și matușa lui Raul, un reporter din RealitateaTV. Cam tare!

14 thoughts on “România, țară veselă”
 1. Am impresia ca defapt abia acum si-a indeplinit menirea aceasta “gala”! Pai la asa premii, asa premianti, nu?! “Verisoara” e adevaratul target al fitzei Realitatii… 🙂

 2. Imi retrag comentariul.Am revazut filmarea, femeia acea pur si simplu s-a ridicat, a urcat pe scena, si a ridicat premiul pentru “verisorul” ei.
  Ma intreb cum a reactionat Tatulici cand a realizat cine e doamna respectiva.

 3. Adelin stii ce cred eu ca e mai grav? Ca fost implicat intr-o poveste cu tinta la presedinte un om bolnav.
  Prima ipoteze e ca a fost intamplare neregizata. Sa admitem ca si asta e posibil. Atunci nah… nu ai ce sa spui decat ca a fost un ghinion.
  A doua ipoteza este ca cineva a orchestrat asta. Eu ma intreb cum a ajuns femeia in sala. Gala era un eveniment intr-o locatie controlata. Nu vorbim de un protest in piata Victoriei. Deci cineva i-a permis sau a adus-o la gala. Asa ca prima ipoteza o elminam.
  Organizatorii au invitat-o la gala si atunci aici avem o problema. Cine a invitat-o si de ce?
  Stiu ca pare basist ce spun dar problema mare ramane s-au folosit de un om cu probleme la mansarda vizibile.

  1. A.B., eu nu cred ca a fost regizata. Cred ca organizatorii au dat drumul la liber in sala ca sa ocupe locuri goale. Au fost ani in care aproape ca nu au dat plan general cu sala din cauza scaunelor neocupate. Eu asa cred ca a intrat femeia acolo.

 4. mda, noi astia care lucram cu publicul o cunoastem. iti dai seama ce organizare meseriasa are realitatea daca in sala a patruns aceasta doamna… votati realitatea tv! 🙂

 5. Salut Adelin!

  Şi uite aşa cineva a reuşit să mă facă rudă cu preşedintele Băsescu. Singura legătură cu noţiunea de familie ar fi că mi s-a dat nu mi-am ales.

 6. @Adelin: spui ca astia au procedat ca Dinamo care la pauza meciului deschide portile sa mai intre vreun nefericit ca sa dea mai bine la TV???
  Tatulici, bre?! las-o, bre, ca un profesionist ca Mihai Tatulici nu poa’ sa faca asa!…..hihihihi!

  oarecum off-topic: eu pana anul trecut ma uitam la Galele astea cu speranta porn ca se agata in vreun cui rochia Melaniei si ne arat oareşce, dar cum nu s-a intamplat, am renuntat – useless sa pierd timpul la o productie tatuliceasca….cred ca la Obae am gasit interviul in care spunea ca juriul care da premiile e format din membri care nu se cunosc intre ei, doar Teatrulici ii stie pe toti…sa mori tu???????

 7. excelent, excelent, asa circ asa tara. ar putea-o trimite-o Base la intalnirile cu protestatarii furiosi, sa ia rosiile in mecla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.