Restructurarea TVR

Câteva fotografii de la testul grilă dat de corpul editorial al Direcției Știri, sâmbătă, 10 noiembrie. Restructurarea se va face după ce angajații vor trece prin 3 filtre: test grilă, analiza cv-ului și interviu cu o comisie de specialitate. Nota finală se va stabili așa: 50% analiza CV-ului, 30 % interviul și 20 % testul grilă. La sfârșit, 872 de oameni vor fi dați afară. Teoretic, toti cei aproape 3300 de angajați ar trebui testați. Practic, din câte am auzit, vreo 300 sunt scutiți: concediile medicale, concediile de maternitate și…liderii de sindicat. Sunt zvonuri că pe lista cu șefii de la sindicat ar fi câteva zeci de persoane. 70 mai exact. Eu sper că este doar o bârfă …

12 thoughts on “Restructurarea TVR

  1. Adelin Petrisor Post author

   Pavel, toate opțiunile-s posibile.:)
   Virtualkid, nici noi nu știam. Sper să nu fie totuși atâția.

   Reply
 1. kilroy

  Tare imi e ca vor trece testele tot cei cu pile si relatii mai eficiente. Sapte soferi la o filiala? Secretara cu salariu de 7000 lei (asta la Bucuresti am auzit ca ar fi si nu m-ar mira deloc sa fie adevarat)? Reporterita cu salariu mai mare decat al redactorului si incapabila sa scoata doua vorbe fara text? Nu e halucinant, din pacate se pare ca e adevarat. Sincer, nu am nici cea mai mica asteptare de la TVR.
  Persoanele de fata – ca in orice discutie civilizata – se exclud, evident. Toate cele bune, Adelin.

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Kilroy, tvr are necazuri mari, dar de secretara cu 7000 chiar nu am auzit. Oricum, imensa datorie ma face sa cred ca va fi greu multi ani de aici inainte…

   Reply
   1. kilroy

    Faza cu secretara o tratez si eu cu semnul indoielii, altele le stiu si nici nu le mai spun, ca ma ia cu lehamite. Ce ma face sa ma iau cu mainile de cap e formatul multor emisiuni, parca am vedea intr-una “Daca doriti sa revedeti”

    Reply
 2. Cetatean

  Buna ziua.Dl Adelin, eu unul vad cu ochi buni aceasta restructurare.Sunt multi oamnei de valoare care sunt sigur, ca vor fi pastrati, dar si multe capuse care isi atrag neamurile si nu fac altceva decat sa manance banii statului.Va dau exemplu un om de nimic, care se numeste Tudor Ion Stefan si care, suprinzator, are chiar si sotia angajata acolo.Am inteles ca este scenarist, la fel ca si sotia lui.Acum ce sa zic…cam bizara conincidenta asta ca ambii sa fie scenaristi sub acelasi acoperis.Asta ma face sa cred ca ceva este putred.In plus, oamenii de speta lui sunt fara caracter si nu merita banii celor ce-si platesc taxele si impozitele la stat.Daca doriti, se pot face si cercetari catre politie sa se vada daca angajatii TVR figureaza cu reclamatii pe la Politie sau alte structuri.Cred ca si aici o sa aveti o supriza, iar pentru mine acest aspect ar fi iarasi un factor de decizie in selectia lor.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.