Eu cred că polițiștii Brigăzii Rutiere au mai multe celule cu conuri decât cu bastonașe. Să mă explic. În apropierea casei, am o stradă lungă de vreo 2 kilometri, cu patru benzi, fără curbe prea strânse. Circulația nu este de speriat. În week-end, abia dacă vezi câteva mașini. Cam de jumătate de an, în fiecare sâmbătă sau duminică, polițiștii pun aici un radar. Îl ascund între niște boscheți și stau la pândă. Clienți sunt. Traficul lejer, drumul lat și bine asfaltat îi indeamnă pe mulți să calce pedala de accelerație. Pot să fiu de acord cu acțiunea poliției. În limbajul lor de lemn se numește prevenție. Problema e că, aproape în fiecare noapte, în aceeași zonă, au loc curse ilegale. Ghici ce? Polițiștii nu mai vin. Ei acționează doar ziua, în week-end. De aceea mă gândesc eu că nu au celule cu bastonașe. Sau au prea puține. Sau poate greșesc…

sursa foto: oradesibiu.ro

8 thoughts on “Retina agentului de circulație”
 1. Ghinionul vietii este sa stai la bulevard cu blocuri de zece etaje si sa ai ferestrele spre strada. Ca intr-o cutie de rezonanta. Am descris situatia noastra. In fiecare seara, mereu la aceeasi ora (10.45) trece un motociclist imbecil, care dupa ce ca are tobele retezate, ma da si gaz in dusmanie, asa, cat sa iti trezeasca abia adormitul copil.
  La fel cum spui si tu, de luni de zile nu s-a gasit nici macar un politist care sa il trimita pe cretin pe la Registrul Auto pentru un mic test de sunet. In schimb, ii vad zilnic hingherind tinerei aflati pe scutere care abia se taraie.

 2. preventia se face doar in weekend, tu nu stiai 🙂 in rest poti sa faci ce vrei, nu gasesti picior de politist. de luni pana vineri muncesc pe salariu si in weekend muncesc pe bani 🙂

 3. cre’ ca e vorba de o greseala… politienii nu pot avea decit celule cu bulanase… alea care vad foarte bine spaga pe lumina puternica si difuza… si chiar si la lumina lanternei…

 4. @virtualkid nu iti injura confratii :))) glumesc ,sunt si pe aici destui lasatii fratilor „e nevoie” de organe la spitale….

 5. @americanu:
  Aici, la Targu Mures, s-au creeat toate conditiile sa doneze discret, in afara orasului…. Arafat le trimite elicopterul, bonus pentru generozitate!
  Cunosc oameni cu motoare deosebite care stiu sa fie decenti. Problema este cu manelistii care vor sa faca din biete martoage motorizate niste „bicle de GP”.

 6. VirtualKid, situatia cu imbecilii pe motoare in Bucuresti este alarmanta. Cum drak’ se face ca pot sa bubuie caii putere prin tobele lor taiate, in fiecare seara si nu-i intreaba nimeni de sanatate? De ce rutiera sta cu miinile-n cur in piata Victoriei, in ‘cerc’iar bubuitorii imbecili se aduna-n parcare sub ochii lor, sporovaiesc pana oamenii se pun la somn , asteapta ora 23 si se strang doi trei tampiti, tureaza la maxim sub nasul rutierilor si pornesc voiosi pe calea Victoriei bubuind. De ce nu se poate face nimic si acesti cretini pot sa imbolnaveasca nervos un oras intreg?Nu se mai poate .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.