Scuze acceptate

Am primit un email de la domnișoara care mi-a luat interviul pentru Unica. Am căzut de acord că RTV nu e o televiziune din SUA, așa cum a adăugat în materialul ei cineva din redație. Greșeala nu-i aparține, dar și-a cerut scuze în numele revistei. Va apărea o erată în numărul din decembrie. Toți greșim la un moment dat, însă puțini au curajul să-și asume boacănele. 🙂

Vezi și: RTV, un post de știri din SUA

11 thoughts on “Scuze acceptate

 1. alex

  Ma bucur ca am cunoscut azi un om adevarat si un fumator-in-draci. Am uitat s-o zic cind trebuia: faci parte din oamenii din generatia mea pe care incerc sa-i povestesc tuturor celor de 20 de ani, ca pe niste indivizi care au invatat, la aceeasi virsta, cum e sa dormi cu noptile prin redactie si sa visezi ca dai lumea cu fundu-n sus. Ai grija cu amenzile si cu “linia continua”! 🙂 Sa-ti traiasca fetita! Cu drag, un fumator vienez exilat in Iasi.

  Reply
 2. Manuela

  In sfarsit, am intalnit azi omul care scrie in fiecare zi pe blogul asta lucruri care mai de care mai interesante. M-am bucurat sa primesc si un autograf:). Multumesc!

  Reply
 3. sandy

  Si eu te-am intalint de vreo 2 ori. O data cand sustineai o dezbatere cu studentii de la jurnalism si o data pe teren la greva la Finante. ;))

  Totusi nu am indraznit sa ma prezint.

  Reply
 4. sandy

  Bine…Am vrut sa te abordez inainte de conferinta aia fulger…(defapt am venit cu o colega sa va anuntam de conferinta)…dar erai ocupat cu firele…Data viitoare nu mai ratez ocazia.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.