Pagina de media scrie despre un nou scandal din redacția RTV. Cine vrea banii pe luna august, trebuie să semneze un contract cu Asesoft, firma lui Sebastian Ghiță. Episodul face parte din lupta dintre manager-Ghiță și patronul din acte-Elan Schwartzenberg (am zis din acte pentru că eu chiar cred că Realitatea este încă a lui SOV). Surse din RTV susțin că redacția este  de multă vreme împărțită în două. Echipa lui Ghiță este condusă de Mădălina Dulamă și Cătălin Popa. Cea a lui Elan îi are în frunte pe Sorin Enache și Eugen Chelemen, tatăl analiștilor-povestitor, cel care nu a făcut în viața lui o știre de televiziune, dar care a ridicat “țipatul în studio” la rang de artă. În aceste condiții, se anunță vremuri grele pentru cei de la RTV. Păcat! Sunt mulți oameni valoroși acolo.

4 thoughts on “Se rupe redacția Realității?”
    1. Turnofftheglory, nu a fost vorba de complezență. Am lucrat acolo și te asigur că sunt destui oameni bine pregătiți: reporteri, prezentatori, operatori, producători, regizori.

  1. Pacat,sunt sigura ca acolo sunt si profesionisti,altfel nu ajungea aici.Si eu cred ca SOV a “ramas”la realitatea.

  2. daca o tabara e a lui catalin si alta a lui chelemen, vai de jurnalistii adevarati care au mai ramas la realitatea… evident, catalin e un profesionist adevarat, stie meserie, dar as prefera un profesionist mai putin arogant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.