11 thoughts on “Șeicul Omar Bakri: ” 9/11 este o operațiune de cinci stele”

  1. Adelin Petrisor Post author

   Alin, potrivit britanicilor, oameni ai seicului au fost implicati in atacurile de la Londra…

   Reply
 1. americanu

  Deci ca inamici are asa :Hezbollah,politia libaneza,oamenii lui assad infiltrati,si pun parius ca si Mossadul il cauta de sanatate….cum mama naibii…mia rezista acolo ?!?!

  Reply
 2. cotos

  Nu cred ca este nebun, pur si simplu crede cu tarie in ceva. Iar acel ceva, nu este tocmai un ghiveci cu flori pe care doreste sa ni-l dea cadou.

  Reply
 3. kilroy

  Felicitari! Interviul a iesit foarte bine. Asa cum spunea si fostul sef al SIE (i-am uitat numele) in interviu avea doua mesaje: unul pentru followers-i (toate au fost pamanturi islamice, steagul negru va flutura in marile capitale etc) si altul pentru necredinciosi (noi nu va facem nimic, daca va retrageti din irak, Afghanistan etc). Nu stiu daca ai intentionat sau nu, dar ai realizat si un material cu valoare si pentru serviciile secrete din tarile civilizate. Bottom line, e bine ca ai putut realiza un astfel de material care inchide gura celor care plang cu lacrimi de crocodil de mila teroristilor si dezvaluie, de fapt, adevaratele intentii ale fundamentalistilor islamici. Inca o data, felicitari!

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   kilroy, mulțumesc. Unii mi-au reproșat că nu l-am contrazis. I-am zis, de exemplu, că România nu a fost niciodata pașalâc, însă eu nu m-am dus acolo să-l cert pe om, ci doar să le arăt românilor “un pic de” Omar Bakri. Să afle ceva despre cel care ne-a amenințai și pe noi și pe bulgari.

   Reply
 4. omar

  Dupa ce am vazut interviul am o strangere in spate de cate ori intru la metrou…cel mai rau adversar e ala cu care nu te poti lupta…iar filosofia asta ca poti transforma copii si gravide in tinte militare legitime imi urca sangele la cap…in rest, excelent materialul. dar mai aproape de casa, ceva gen Transnistria, pe cand?

  Reply
 5. Pingback: VIDEO Seicul Omar Bakri, interviu pentru Adelin Petrisor: Atacurile de la 11 septembrie au fost o adevarata operatiune de 5 stele | Ziare net - Stiri din presa

 6. nic

  WOW. Oameni ca asta chiar exista! Si ce senin spune “terorismul a castigat impotriva americanilor”. Recunoaste ca ai lui sunt teroristi si recunoaste ca vor sa stapaneasca toata lumea si sa converteasca pe toti la islam.
  E cutremurator dar acum 4-500 de ani si crestinii voiau la fel. Doar ca intre timp ne-a trecut. Astia sunt retardati rau.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.