Sentințe la Înalta Curte

Nouă grei din fotbalul românesc așteaptă cu sufletul la gură hotărârile judecătorilor de la Înalta Curte de Casație și Justiție. becali1Opt sunt implicați în dosarul tranferurilor: Ioan Becali, Victor Becali, George Copos, Cristi Borcea, Mihai Stoica, Gheorghe Popescu, Gigi Nețoiu și Jean Pădureanu. La Curtea de Apel, ei au primit în total 40 de ani de închisoare. Gigi Becali așteaptă și el sentința în dosarul schimburilor de terenuri cu MApN. Ieri seară, patronul Stelei a fost oprit de poliție în momentul în care încerca să plece în Israel. Becali a fost luat chiar când încerca să urce la bordul unei aeronave private și a fost dus la Parchet. A fost audiat până după miezul nopții. Procurorii l-au informat că i-au făcut un nou dosar penal.  Nu se știe ora la care se vor da sentințele, însă se pare că va fi în jurul prânzului.

Completare: Dosarul a fost trimis spre rejudecare la Curtea de Apel.

6 thoughts on “Sentințe la Înalta Curte

 1. dan ionut

  Poate ca va fi o exceptie de la regula care arata ca marii guzgani scapa; exceptie care sa pastreze speranta pentru o tara normala, macar peste vreo 50 de ani de acum incolo….

  Reply
 2. cotos

  9 mititei, care au scapat cu totii. Deja e penibil si plictisitor acest proces. Cred ca din respect pentru noi, cetatenii de rand, ar trebui sa renunte DNA. Oricum nu se va intampla nimic, 100%.

  Reply
 3. Gigi

  Habar n-am ce să zic . Chiar şi faptul că îi numeşti ,,grei” mă …… . Sunt nişte nemernici înfumuraţi care au ajuns personaje importante în fotbalul românesc . Poate cu o excepţie . Această expresie , fotbalul românesc , îi face pe unii tineri să dorească să ajungă vedete în lumea aceea . Nu doresc să jignesc pe nimeni (scuze , deja am făcut-o) , dar când vorbim şi despre oameni serioşi ? Dacă te uiţi la ProTv la sport , minute în şir ne prezintă toate isprăvile din fotbal ca şi cum ar fi fapte eroice . Poate sunt eu prea …..pornit la ora asta .. 🙁

  Reply
 4. dice

  “Procurorii l-au informat că i-au făcut un nou dosar penal.”
  Pentru ce, fiindcă vroia să plece-n Israel?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.