Și Finlanda ne dă flit

După Germania, Finlanda a anunțat că nici ea nu vrea România și Bulgaria în Schengen. milogAcum un an și ceva, am cunoscut-o pe Paivi Rasanen, ministrul finlandez de interne, cel mai înverșunat adversar al lărgirii Schengen din cabinetul de la Helsinki. Femeia mi-a spus clar că reproșează României corupția. Deși nu a recunoscut, o problemă o constituie și cerșetorii români din Finlanda. Maxim 100 de conaționali au dat peste cap Helsinki, oraș cu jumătate de milion de oameni. Pe câțiva dintre cei care au speriat Nordul îi puteți vedea la Telejurnal, în această seară, de la ora 20.

7 thoughts on “Și Finlanda ne dă flit

 1. Darael

  2 aspecte.

  1. Finlanda face exact ce ii recomanda Germania. Cei 5, 10 sau 100 tigani pot fi eliminati instand de acolo daca se doreste (dar nu se doreste). In fond, si acolo exista puscarii si nici un tigan nu ar sta daca ar ajunge la zdup vreo 10 ani pentru cersit / furat / ce mai fac acolo.

  2. Problema e a noastra Adelin.
  Ia uite cum incet incet se reface marea adunare nationala si tu te uiti la Coreea cand aici hotii basisti devin cinstiti trecand la liberali…..

  Daca noi, cei obisnuiti cu minciunile, ipocrizia si furturile din banul public ne ingrozim, cum gandesc cei la care respectarea legilor i-a adus la civilizatia pe care o au acum ?

  Pe bune, eu astept ziua cand o sa ne dea afara din Uniune, si departe nu cred ca e momentul.

  Reply
 2. gigi

  Am văzut azi la ştirile prânzului o secvenţă în care stai de vorbă cu o ţigancă undeva în Finlanda . În cel mai clar mod îţi spun că nici eu nu aş agrea ca ţara mea să aibă ceva de împărţit cu asemenea persoane . Din păcate pentru mine , eu nu am de ales ! Iar ei s-au prins prea târziu pe cine au primit în UE . Acum nu mai ştiu cum să scape de noi !

  Reply
 3. dicanel

  Parcă înainte ne dădeau mai puțini cu flit. E ceva în neregulă. Cred că e ceva în neregulă cu politicienii de la Putere, dar nu-mi dau seama ce.

  Reply
 4. cristina

  Pai nici nu trebuie sa calatoriti asa departe hat pina in Nord. LA Bruxelles in intersectii cersetorii sunt numai tigani romani, iar Parisul si Franta ce sa mai vorbim? Asa ne trebuie: i-am primit la noi in tara cand toata lumea le inchidea usile si acum spun ca sunt romani si toata lumea ne confunda cu ei. Plus terminologia rrom creata special sa introduca confuzie. Reteta e gata! Nu ati incasat dividende pina acum? Nici nu va doresc!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.