Statul ce se întâmplă?

Aceasta a fost întrebarea adresată de o “moderatoare” unui invitat rămas perplex. La o televiziune de știri ( cea mai veche) se discuta despre un spital de copii, spital rămas fără fonduri. ” Deci nu mai sunt bani. Spitalul este aproape închis. Statul…ce se întâmplă?”  Interlocutorul a privit în gol, a înghițit în sec și a bolborosit ceva… Un răspuns mult prea bun pentru o întrebare atât de tâmpă.

P.S. Câteva minute mai târziu, “prezentatoarea” ne-a povestit cum ” Angela Merkel va fi decernată cu titlul de Doctor honoris causa”. Bravo, “păpușe”!

6 thoughts on “Statul ce se întâmplă?

 1. florin dia

  A făcut și fomeia un anacolut. O fi vrut să zică “Statul e rață pe varză, rața e leguma mea preferată. Ce se întâmplă cu țara asta?” – ceva de genul ăsta.

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Florin dia, anacolut a fost. 🙂
   William, nu am nimic cu Eli. RTV nu mai are oameni cu experienă și aruncă pe sticlă prezentatori nepregătiți, nerodați. Și asta se vede…Din nefericire.
   Fifi, ceapra, clar! 🙂

   Reply
 2. Alexandra Crisu

  Dacă privim mai profund observăm că d-şoara a făcut o pauză pentru a marca lipsa implicării statului. O mică metaforă din când în când nu strică nimănui. Poate doar imaginii 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.