Stelian Tanase, director general RTV

Catalin Popa a fost schimbat din functia de director general al Realitatea TV. De la 1 octombrie, in locul sau va fi Stelian Tanase. Anamaria Lembrau va fi si ea adusa din exilul de la Money Channel si va fi director de stiri. Toate aceste schimbari au fost anuntate printr-un email trimis putinilor angajati ramasi in Realitatea. Bulversant…

P:S. Potrivit unor surse din RTV, mai multi angajati de la Stiri au amenintat ca vor demisiona in momentul in care Anamaria Lembrau se va intoarce in redactie.

8 thoughts on “Stelian Tanase, director general RTV

 1. emanuel

  SA demisioneze sa ce…..Sa stea acasa pe bara, ratele nu se platesc de la sine, daca aveau valoare plecau pana acum din rtv cum au plecat restul.La RTV au ramas numai epavele, dar epave pe bani grei, daca ar demisiona fufele alea care faceau pe smecherele azi ar fii foarte bine

  Reply
 2. Pandele

  @emanuel
  Ar fiiiiiiii (cu cati de ”i” poti tu) foarte bine daca aiiiiiii mai pune mana pe o carte de gramatica. Poti sa incepi cu aia de clasa a IV-a.
  Cat despre Anamaria Lembrau, Adelin incearca sa fie delicat. Doamna n-are treaba cu meseria asta si cu atat mai putin cu postul de director editorial.

  Reply
 3. Pingback: Week 40: changes in the public television and a new manager for Realitatea TV « Comanescu.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.