Acesta era titlul unui material difuzat în emisiunea amicului Guran. Moise, după ce văd eu că e scris pe burtieră, cred că se degustă deja tulburelul… 🙂
Sper că nu te superi pe mine.  Am dat-o și eu de multe ori de gard, dar mai fac câte o glumă pe seama altuia. Doar cu prietenii!

8 thoughts on “A început culesul viei”
 1. Adeline, eu sunt de acord cu tine ca Feteasca Neagra de pe dealurile Buzaului e cel mai bun vin romanesc actual. Da zau ca nu stiu care e greseala din titlu.
  La mine, pe dealurile Mehedintiului asa se spune -„culegem via”. Bineinteles ca luam doar strugurii, ca via ne mai trebe si la anul, dar asta e expresia folosita la noi.
  Si ca sa-ti dovedesc ca si noi suntem vechi in bransa te invit sa citesti o poveste despre Cetatea Severinului si (fara legatura) etimologia cuvantului smecher.
  http://vinul.ro/editorial_nemtii_in_oltenia.html

 2. Pentru D-nul Moise G. care este vecin de zona cu mine, tin sa-i spun ca nu as da ZAIBARUL lui Nea Marin din zona Gorjului pe vinul de MH 🙂 – pana ajungi la Severin eu am dat gata deja o cana de must si o bucata de pstrama :))
  ( sper sa nu te superi ca daca, …te invit la o pastrama si o cana de must pe la ai mei in zona Tantareni – Gorj )

 3. Stiti bancul cu ratza? Rat ai naibii!
  Domnul GOErghe, ca sa nu ramaie repetent si anul acesta, a plecat cu mam-mare, mamitza si tanti Mit(z)a la culesul viei.
  Parerea mea!
  Faceti fratilor simpaTV, o televiziune pentru average joe, fara simona zdrentzual si alte alea, ca tare bine ar mai fi! Ca oameni vaz ca Romania naste inca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.