A început culesul viei

Acesta era titlul unui material difuzat în emisiunea amicului Guran. Moise, după ce văd eu că e scris pe burtieră, cred că se degustă deja tulburelul… 🙂
Sper că nu te superi pe mine.  Am dat-o și eu de multe ori de gard, dar mai fac câte o glumă pe seama altuia. Doar cu prietenii!

8 thoughts on “A început culesul viei

 1. moise guran

  Adeline, eu sunt de acord cu tine ca Feteasca Neagra de pe dealurile Buzaului e cel mai bun vin romanesc actual. Da zau ca nu stiu care e greseala din titlu.
  La mine, pe dealurile Mehedintiului asa se spune -“culegem via”. Bineinteles ca luam doar strugurii, ca via ne mai trebe si la anul, dar asta e expresia folosita la noi.
  Si ca sa-ti dovedesc ca si noi suntem vechi in bransa te invit sa citesti o poveste despre Cetatea Severinului si (fara legatura) etimologia cuvantului smecher.
  http://vinul.ro/editorial_nemtii_in_oltenia.html

  Reply
 2. Iulian A.

  Pentru D-nul Moise G. care este vecin de zona cu mine, tin sa-i spun ca nu as da ZAIBARUL lui Nea Marin din zona Gorjului pe vinul de MH 🙂 – pana ajungi la Severin eu am dat gata deja o cana de must si o bucata de pstrama :))
  ( sper sa nu te superi ca daca, …te invit la o pastrama si o cana de must pe la ai mei in zona Tantareni – Gorj )

  Reply
 3. ceapra

  Stiti bancul cu ratza? Rat ai naibii!
  Domnul GOErghe, ca sa nu ramaie repetent si anul acesta, a plecat cu mam-mare, mamitza si tanti Mit(z)a la culesul viei.
  Parerea mea!
  Faceti fratilor simpaTV, o televiziune pentru average joe, fara simona zdrentzual si alte alea, ca tare bine ar mai fi! Ca oameni vaz ca Romania naste inca!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.