Va spun sincer că nu am scris nimic despre „dezvăluirea” lui Robert pentru că nu mi-a venit să cred. Am zis să mai treacă timpul, am citit ce au scris alții ( Cristoiu, CTP, Tolontan, PAH etc.). livret TurcescuA fost Robert acoperit? Poate la pompieri… Cel puțin asta rezultă din „documentele” prezentate. Livret militar (autentic, nu falsificat grosier) au toți cei aflați în rezervă, cei care au făcut armata și nu geimșii bonzi autohtoni. De ce atunci tot delirul patetico-mistic? Poate că e o perdea de fum, o manevră menită să distragă atenția de la alte probleme serioase. Ce l-a mânat pe Robert în luptă? Poate a fost șantajat, poate a fost plătit, poate a făcut-o din convingere… Vom afla sau nu… A făcut „dezvăluirea” rău presei, serviciilor, MApN? Analiștii „severi, dar duri” spun răspicat DA. Eu nu aș fi așa de categoric. Și presa și serviciile și armata vor supraviețui fără probleme. Va mai avea Robert credibilitate? Teoretic, nu. Practic, depinde de ce va fi după „confesiune”. Foarte probabil să existe și actul doi.

sursa foto:paginademedia.ro

5 thoughts on “Sub acoperire, la pompieri”
  1. eu as spune ca de-abia acu’ incepe piesa. ce-a facut saltimbancul ala se cheama „teasing”.
    as indrazni sa spun ca nu sunt de acord cu tine, ii face rau presei prin decredibilizare si ceea ce este mai rau, ii face rau unui serviciu secret, poate singurul care pana acum nu a fost manjit de mizeria de politica romaneasca.
    sau poate despre asta ar fi vorba?

  2. Eu cred că în cazul de faţă ne lovim de ceva mult mai grav! Şi tocmai prostia monumentală a celor care au conceput ceea ce credeau ei a fi o capcană dezvăluie un DOSAR DE CORUPŢIE ce ajunge la cel mai înalt nivel. Pentru că proverbele conţin adevăruri eterne: „Pasărea pre limba ei piere” şi „Cine sapă groapa altuia pică el însuşi în ea”.
    Vorbim de REŢEAUA ACOPERITĂ DE RECOMPENSARE A PROPAGANDIŞTILOR PREZIDENŢIALI. Nici vorbă de ofiţeri acoperiţi în cazul de faţă! Eu cred următoarele: 1. Pentru anumiţi prestatori din presă, spre a li se recompensa serviciile de propagandişti zeloşi, s-a găsit o formulă de… hm… recompensare bănească. 2. Spre a nu bătea la ochi, băieţii dăştepţi au căutat o soluţie prin care aceste venituri servite prestatorilor să nu poată fi observate de către „curioşii” care şi-ar fi aruncat ochii pe declaraţiile fiscale oficiale. 3. Calea de evitare: conturile care nu sunt publice ale Armatei şi Serviciilor 4. Unul dintre aceste căi de sifonare a banilor statului în interes de PARTID şi IMAGINE PREZIDENŢIALĂ: contul pe care l-a dezvăluit angajatul de laB1TV. 5. Ipoteză: pentru că s-au ivit mirări cu privire la suma atât de modestă pentru unii(30.000 lei pe an!), nu cumva există MAI MULTE CONTURI de acest fel pentru respectiva persoană, la mai multe instituţii, şi vorbim de cifre mult mai mari? 6. Este Turcescu un caz singular de propagandist plătit din bani publici?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.