Am citit pe paginademedia.ro că Robert Turcescu a chemat poliția pentru că o echipă de la RTV îi păzește non-stop poarta. Cred că e enervat să observi că unii stau ostentativ la fereastra ta, probabil cu intenția să te intimideze. Și mai frustrant e când vezi că autoritățile nu prea au ce să facă: oamenii stau pe domeniul public, nu fac zgomot, nu încurcă circulația etc. Acum câteva săptămâni, robert-turcescu1-1024x850când a avut nevoie, Robert s-a folosit totuși de „echipa de filaj”. Imediat după delirul mistico-religios, Turcescu a dat niște interviuri exclusive celor care-i păzeau poarta. Acum nu mai are nevoie și nu îi mai suportă. Pot să înțeleg și asta. Ce nu pot să înțeleg e de ce Robert și-a încheiat postarea de pe Fb. cu niște aere de mare virgină, șefă de catedră la Jurnalism. „Meseria de jurnalist trebuie reașezată acolo une îi e locul: în slujba publicului și nu în solda unor moguli cu interese politice și financiare oculte indiferent cum s-ar numi ei!” Pe bune, Robert? Adică niște reporteri de teren alergați non-stop și plătiți cu maximum 3000 de lei pe lună sunt de mare rahat pentru că lucrează la „mogul”. Ăia care au luat de la „mogul” sute de mii de euro tocând DOAR subiecte politice (cu care se manipulează foarte ușor) sunt niște mega-meseriași, morali, drepți, stâlpi ai breslei, non-stop în slujba cetățeanului. Pe bune?

sursa foto: catavencii.ro

8 thoughts on “Turcescu, un acoperit…de ridicol”
    1. Din câte știu, Robert nu lucrează ca ziarist. Fiind o țară liberă, are tot dreptul să scrie pe Fb ceea ce vrea. Mi s-a părut nedrept însă să-i acuzi pe „tălpași” că lucrează la mogul și distrug jurnalismul.

  1. Încă o dată ai făcut observații juste pe un ton extrem de politicos! Pentru a câta oară ai reușit să transmiți un mesaj pe un ton politicos, care pare să fie uitat de foarte mulți din media? (Îmi cer scuze pentru repetiție!)

  2. Adelin, senzatia mea este ca isi pregateste intoarcerea in presa.
    De aceea inventeaza subiecte, ramanand in atentia publicului, „re-evalueaza” meseria, ba chiar isi da ochii peste cap in fata fatarniciei (!?).
    Ma tem ca prin tot ceea ce face, pune tagma presei intr-o lumina si mai proasta, dar nu cred ca o face intamplator. Si nu ca ar fi vreo lumina, caci nu este. Ci ca asa i se spune sa faca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.