Cartea despre vizita în Coreea de Nord este deja în librării. tara„Țara cu un singur gras” poate fi cumpărată de pe www.polirom.ro. Se găsește și-n variantă ebook. O găsiți și pe librariileonline.rope elefant.ro și pe carturesti.ro. Prefața este semnată de Emil Hurezeanu, unul dintre puținii analiști de politică externă pe care-i are România. Sper să vă placă.

3 thoughts on “Țara cu un singur gras”
  1. Buna ziua! Am citit și eu cartea într-o singură seară (ieri) și mi-a plăcut teribil. E prima carte pe care am citit-o într-o sigură seară. Pot să spun că mi-a plăcut mult și mi-a dat dimensiunea a ce ar fi putut fi în România anului 201x, dacă nu ar fi venit Revoluția.

    Mă întreb ce a pățit Ri, după ce ați plecat de acolo? Cred că a primit cel puțin o muștruluire serioasă de la partid. Mai ales după episodu cu țigara fumată după autocar. Una peste alta, era un om foarte deștept, care știa ce se petrece cu adevărat acolo. Și ar fi dorit din tot sufletul să scape de acolo. Era unul din puținii care nu era spălați pe cap. Povestea lui m-a impresionat enorm.

    Una peste alta, cartea este excelentă. O carte plina de culoare, despre o țară gri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.