Titlu cu tâlc

Fără povara responsabilității ratingului, pe care o avea în calitate de Editor of the day, Eugen Chelemen* s-a întors la Realitatea TV în calitate de simplu invitat. El este “analistul” pe probleme de criticat orice, oricând și mai ales oricât. “Asistenta de la Giulești e o inconștientă! Sistemul medical este de rahat!” Nu spun că nu ar fi așa, doar că vorbele sună altfel în gura lui. Le spune cu obidă și responsabilitate, ca și cum pe umerii săi de mic Atlas ar presa problemele umanității: de la salvarea balenelor,  a ursuleților Koala și până la foametea din Africa, sau războaiele din Orientul Mijlociu. Nu mă înțelegeți greșit. Nu am nimic cu personajul. Mi se pare chiar distractiv. Ar fi unic dacă nu ar exista Simona Gheorghe, un alt editor de la RTV, invitat permanent pe probleme de criticat dur, stahanovist. V-aș vorbi puțin și despre femeia-comisar, dar e paranteza prea mare și vreau să vă supun atenției titlul dat de RTV pe tronsonul în care a fost invitat Chelemen. “Dramele care au nenorocit România”-scria pe burtiera de sub Eugen. Se vor fi gândit editorii că el e una dintre drame? Băieți, nu fiți răutăcioși! A fost colegul nostru.

*Pentru cei foarte puțini care nu știu cine-i Eugen Chelemen. A fost EoD al Realității TV. El este în prezent redactor-șef multimedia la Adevărul Holding. În restul timpului este analist pe orice problemă.

Vezi și: Încă o plecare de la Realitatea TV

13 thoughts on “Titlu cu tâlc

 1. Alin

  ma intreb cum or rezista cei care se uita la astfel de emisiuni? n-as putea. bine ca m-am rupt de televiziunile de inmormant… pardon, stiri.

  Reply
 2. salina

  vesti bune -toata lumea rasufla usurata ca a scapat de el si asteapta sa plece si Simona. Cind vorbeste, se inchide sonorul,numai moderatorul e chinuit.Si trebuie sa il intelegi:e insetat sa se afirme si injuratura e cea mi scurta cale.Si pe Patriciu l-a injurat.Dar e haios/pemnibil cu fata aia de clasa a IX-a criticind orice.Dar nu mai e.Lumea in redactie e fericita.

  Reply
 3. O fost colega

  Iti multumesc pentru acest articol, Adelin. Ma bucur ca ai curaj si esti fair. Tu nu esti ca ei. Pitecantropi cu haine de jurnalisti, dar mai ales neoameni.

  Reply
 4. nicole

  so true…
  simona gheorghe: “din pacate, astfel de nenorociri nu s-au mai intamplat pe la noi.”-ei nu… se intampla in fiecare zi pe tv

  Reply
 5. ceapra

  Nu prea ma uit la Realitatea, dar Kelemen mi-a creat o impresie buna, mi-a placut cum combatea, nu mi s-a parut ca ar avea un discurs si ton deplasate. Pe Simona o stiu personal, dar pasager, nu-mi place insa la tv si cred ca ai caracterizat aparitia ei just. Mi-ar fi necaz daca si Kelemen ar deraia, combatea elegant in problemele invatamantului. Mi-e draga Adriana, cea care prezinta stirile, stiu ca e educata si manierata. Daca ar fi toate stiristele ca ea s-ar schimba lumea…
  Pe locul intai in topul idiosincraziilor mele este Alexandru Cumpanasu.
  Totusi, oamenii se schimba sub proiectoare. Iar metamorfozarea lor nu mi-o explic decat ca o vulnerabilitate mentala.

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Irina, Ceapra, Nicole, nu aș vrea să se înțeleagă că Eugen nu a fost un ziarist bun pe Învățământ. Poate a fost. Nu i-am citit materialele publicate la Adevărul. Părerea mea este că se ia prea în serios când comentează cu venele umflate. Am lucrat cu el și cred că era un Eod care nu știa să comunice civilizat cu oamenii. Era arogant și exagera de multe ori în privința dezvoltării unor subiecte.

   Reply
   1. adi lungu

    Mda, poate in scris misca ceva, dar, cand deschide gura… Nu stiu pe cine incearca sa copieze, dar nu-i iese… Si mai este si isteric…

    Reply
 6. unudinrealitatea

  Adelin Petrisor Says:
  July 7th, 2010 at 6:05 pm

  Sandy, să știi că Eugen a fost un bun reporter de presă scrisă. Avea surse foarte bune pe învățămînt.
  P.S. Esti varza Adeline! Asta comentai la un alt material scris despre Eugen!

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   unudinrealitatea, avea surse. S-a văzut asta și când era EoD. Un reporter bun are surse. În cel de-al doilea comentariu spuneam că nu îi știu scriitura. Între cele două comentarii ale mele nu este nicio contradicție, anonimule!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.