TVR, broadcaster oficial

Parada a fost filmată doar de TVR, iar stațiile tv, agențiile de știri și multe site-uri mari au preluat semnal din carul Televiziunii Publice. Potrivit celor de la Paginademedia.ro televiziunile au evitat să menționeze sursa: “Doar România TV și B1 au precizat pe ecran că este vorba de “preluare TVR” sau “sursa TVR”. Ulterior, au scos mențiunea de pe ecran. În rest, celelalte stații nu au precizat pe ecran că imaginile (unele notate pe burtieră ca “impresionante”) sunt filmate de TVR. Cine, mai exact: Pro TV, Antena 1, Realitatea TV, Digi 24, Antena 3. B1 a renunțat la menționare după aproximativ jumătate de oră. Și România TV a scos precizarea sursei, după primele minute ale paradei.” Mai jos making-of-ul transmisiunii pentru care au lucrat în jur de 150 de oameni.

2 thoughts on “TVR, broadcaster oficial

 1. Mahorcu

  O intrebare:
  TVR-ul facea si filmarea si regia de montaj, iar de la ei pleca un singur “stream”, materialul final pentru celelalte televiziuni ?
  Sau se transmiteau mai multe stream-uri si putea fiecare televiziune sa faca montaj, sa aleaga in fiecare moment ce material foloseste de la o anume camera ?
  Intreb pentru ca pe PRO-TV au fost mai multe momente in care se transmiteau imagini diferite fata de TVR…

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Camerele erau selectate de regizorul TVR Edi Militaru și spre ceilalți pleca o singură sursă.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.