I-am văzut pe fanii maghiari de aproape. Am fost la Gara de Nord și la stadion. unguri2Cei mai mulți erau beți, înjurau, făceau semne obscene. Erau foarte fericiți când ne făceau țigani. Cred că mulți făceau parte dintr-o grupare extremistă de dreapta pentru că am văzut și câteva saluturi naziste. unguriNici nu te puteai supăra pe ei. Erau o adunătură de duri…jalnici, cu tricourile pline de vomă. Am văzut în galeria Ungariei și câțiva oameni normali. Puțini…Imagini găsiți aici.

P.S. Fotbaliștii români ne-au răzbunat într-un mod civilizat, pe teren.

 

4 thoughts on “Ultrașii maghiari”
  1. dupa meci, au coborat foarte foarte linistiti catre autobuze; am vazut destui oameni normali cu copii de vreo 10 ani printre ei. oricum huliganii si extremistii nu au natie si nici creier

  2. În realitate vorbim de salutul ROMAN. A fost adoptat de Reich-ul german pentru că acesta s-a considerat urmaşul Imperiului roman de naţiune germană. Ar fi trebuit s-i fotografiaţi ţi dedesubt să subtitraţi: „Maghiarii recunosc superioritatea latină”.

  3. Ar fi destul de amuzant , cred eu , de făcut o comparaţie între fotografiile făcute pe drumul spre stadion şi cele făcute pe drumul spre gară ! Doar sunt aceeaşi oameni , nu ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.