Am lucrat duminică. Turnul din Dorobanți era foarte liniștit, aproape mort, ca-n fiecare zi de week-end. Normal, lucrează doar cei de la Știri și jandarmii, cei care păzesc instituția.  TVRSeara, când am ajuns acasă, mi-am dat seama că a fost de fapt o liniște înșelătoare. În măruntaiele TVR-ul se petreceau de fapt lucruri importante. Am citit pe câteva site-uri că Mihai Rădulescu și Cornel Mihalache nu au câștigat alegerile pentru Consiliul de administrație, deși au avut cele mai multe voturi. Cei de pe locurile 3 și 4 au fost declarați câștigători, deși au cu câte 300 de voturi mai puțin. De ce? Pentru că Mihai și Cornel nu și-au depus certificatele de cazier. Eu încă sper că e o glumă proastă. Dacă nu va fi, și Burtea va ajunge a nu știu câta oară în CA, stimați șefi din TVR am și eu o rugămite:

Lăsați-mă pe mine nereprezentat! Îmi va fi mult mai bine așa, mai ales că voi scăpa de corvoada de a fi sunat de ziua mea de reprezentantul meu în CA, singurul lucru pe care Sorin Burtea l-a făcut pentru angajați în ultimii ani…foarte mulți ani.

Completare: Pentru că tot sunt vremuri agitate și jurnalismul mustește de militantism (din nefericire), vă asigur că acest text nu este un manifest, un îndemn la revoltă. Nu o să-mi depun cele 5 APTR-uri, nu-mi voi da demisia și nici nu voi amplasa IED-uri* cu rahat pe holurile instituției. Îmi voi face treaba în continuare, dar cu un gust din ce în ce mai amar.

IED-improvised explosive device

12 thoughts on “Vreau să rămân nereprezentat”
 1. Bravo, Adelin,

  Ai dovedit pentru a n-a oara ca esti unul din putinii oameni cu demnitate din Romania si care are si curajul sa-si exprime nemultumirile.

  1. Nu ma vezi pentru ca treci rar sau te ingropi intr-un birou. Ce am facut ptr TVR? Nimic, mi-am facut treaba, vezi cv-ul de pe blog. Gasesti si anii. Cat am salariul? Sigur mai mare ca al tau, macar asta sper. Nu are rost sa iti explic de ce anonimule coleg. Anonim nu doar pe net banuiesc, ci si in meserie. Altfel te-ai semna.

  2. Onorabile Jiji, stii ca noi avem o vorba din popor:
   „Câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia. ” Nu te intreba ce a facut Adelin sau ce face pentru institutia publica. Intreaba-te ce faci dumneata pentru salariul platit din buzunarul meu, ca Adelin de cand il cunosc, a realizat destule proiecte si mai ales a riscat mult din viata lui pentru realizarea acestora pe cand dumneata stai bine merci intr-un birou caldut pe un scaun pufos si confortabil. Fata de Adelin, tot respectul din partea mea !

 2. […] “Cei de pe locurile 3 și 4 au fost declarați câștigători, deși au cu câte 300 de voturi mai puțin. De ce? Pentru că Mihai și Cornel nu și-au depus certificatele de cazier. Eu încă sper că e o glumă proastă. Dacă nu va fi, și Burtea va ajunge a nu știu câta oară în CA, stimați șefi din TVR am și eu o rugămite: Lăsați-mă pe mine nereprezentat! Îmi va fi mult mai bine așa, mai ales că voi scăpa de corvoada de a fi sunat de ziua mea de reprezentantul meu în CA, singurul lucru pe care Sorin Burtea l-a făcut pentru angajați în ultimii ani…foarte mulți ani”, a scris reporterul de razboi pe blogul sau. […]

 3. Nu cred că e vina noastră că am ales oameni care nu au fost în stare să îşi facă un dosar corect. Regulile sunt aceleaşi pentru toţi. Atâta timp cât unii le-au respectat, de ce trebuie să le încălcăm?
  Şi eu resimt o dezamăgire pentru că unul din cei doi a fost votat de mine (Mişu) dar a pierdut la masa verde. Ori, în CA ai de a face cu multe asemenea situaţii. Dacă nu eşti dibac şi nu ştii să fii precaut şi te fac alăţii pe la spate, înseamnă că nu eşti în stare să mă reprezinţi.
  Şi atunci, e mai bine aşa!

 4. Bravo jiji! Vreau sa-ti spun ca l-am surprins pe Adelin de cateva ori cu o galeata de var pe holuri. Deci ceva a facut, dar nu se compara cu nominalizarea ta la premiul ” Melteanul de Aur”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.