La Observator

Le mulțumesc foștilor mei colegi din Antene pentru că au difuzat un material despre “Războaiele mele”. Știu cât e de greu să vorbești la știrile tale despre un reporter al unei alte televiziuni, fie el și fost angajat al tău.

Au mai băgat în seamă lansarea: TVR, TVR Cultural, Protv Magazin, reportervirtual.ro, paginademedia.ro. Mulțumesc!

13 thoughts on “La Observator

 1. NICOLETA

  Poate nu vrei sa recunosti , dar esti cu adevarat un reporter bun, din vechea garda ( scuze, asta nu inseamna batran ). Ca si vinul , cu cat trece timpul , cu atat devine mai bun.Este de apreciat si faptul ca ti-ai pastrat ” coloana vertenrala” in pozitie verticala , chestie din ce in ce mai rara.Succes in continuare!

  Reply
 2. VirtualKid

  Suna ca o mirare faptul ca vorbeste lumea in targ despre cartea ta!
  Se urateste media pe zi ce trece, in goana ei dupa rating. Nu mai stii daca sa crezi sau sa-ti vezi de treaba ta. Impresionanta si adevarata prefata CTP-ului.

  Poate ca in viitor si cartile se vor lansa…. cu pianul in Dambovita…. iar stocurile s-ar epuiza in aceeasi zi.

  Reply
 3. EUROCOPTER

  Da, frumos gest pe care-l meriti!.. Il meritai si din partea postului ”reabilitatea teve”, dar astia ai nostri (din pacate, inca ma numar printre ei..) Sunt prea nesimtiti, mari deontologi si jegosi.

  PS: ti-am dat un add pe messenger.. mai schimbam o vorba, dau un buzz cand vin pe la Bucuresti sa-mi iscalesti si mie un exemplar 🙂

  ROCK ON!

  Reply
 4. Camelia T.

  Mare, mare adevar ai grait: “uneori colegii ma priveau cu dusmanie ptr ca aveau senzatia ca daca fac o stire pe luna, muncesc mai putin decat ei”. Asta e una din metehnele acestei meserii. Si nu sunt putini cei care considera ca e mai importanta cantitatea. De fapt, asa e la romani…
  Felicitari! Sa dea Domnul ca fabuloasa ta exprienta jurnalistica sa ajunga in cat mai multe case!

  Reply
 5. Andreea

  Draga Adelin,
  Am cumparat si citit cartea ta. M-a tinut cu sufletul la gura. Imi dau seama prin ce-ai trecut tu, traind toate lucrurile alea, real.Din pacate in lumea in care traim astazi, nu se mai gaseste loc, pentru reportaje de calitate, facute chiar si sub bataia pustii. Daca nu-i vreo Adelina sau vreo Bianca, in ele n-au ce cauta in principalele buletine de stiri.PACAT!
  Sunt fericita in schimb ca te-ai facut cunoscut in tagma corespondentilor straini, si de foarte multe ori le-ai luat prim-planul cum se zice in meseria voastra. FELICITARI! Imi pare bine c-ai reusit sa vii in tara nevatamat din fiecare loc fierbinte in care ai fost.

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Andreea, mulțumesc. Se mai găsește ceva loc. Uită-te mâine dupa Telejurnalul de la ora 20. 🙂

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.