Arestare cu împușcături

Un flagrant al polițiștilor bucureșteni s-a lăsat cu împușcături. În momentul în care s-au prins că e o cursă, niște suspecți de tâlhărie au încercat să fugă cu o mașină. masina A fost ca-n filme. Polițiștii i-au urmărit în trafic, i-au tamponat și au și tras 20 de focuri de armă. Nimeni nu a fost rănit, zic cei de la IGPR. Nu cred că poliția trebuie să acționeze întotdeauna brutal, însă, uneori, e bine ca infractorii să știe ce riscă.

Știrea difuzată în Telejurnal e aici.

6 thoughts on “Arestare cu împușcături

  1. Adelin Petrisor Post author

   Danielul, masina era furata, numerele erau false. Pandele, masina se confisca sau se intoarce la firma de asigurari, daca proprietarul de la care a fost furata a incasat deja banii. Asa din foto cred ca e buna de piese. Daca ii sar airbagurile, e dauna totala.

   Reply
 1. Alex

  Dauna totala este in urmatoarele conditii: plafon sau caseta directie sau stalpul dintre usi deteriorat sau valoarea daunelor este egala sau mai mare cu 75% din valoarea masini.
  Airbagurile se pot schimbat impreuna cu senzorul.

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Alex, știam că o dau daună și daca trebuie schimbat bordul. Cel puțin asta a pățit un amic după ce a intrat cu un Leon într-un copac și i-au sărit airbagurile.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.