Cine va plăti acum?

Polițiștii au propus neînceperea urmăririi penale în cazul Cristian Tabără. Cel mai probabil și procurorii vor da aceeași rezoluție. În aceste condiții, cine-l mai spală pe Cristi de nenumăratele găleți de rahat pe care i le-au turnat în cap ziarele colorate? Ce vor face editorii de la Libertatea care astăzi au titrat  Cristian Tabără: “Da, mi-a alunecat degetul în vaginul fetiței, deși jurnalistul nu a spus niciodată așa ceva. Cum se va simți cel/cea care a profitat de inocența fetiței  și a învățat-o să dea declarațiile odioase pe care le-a spus în buclă în fața multor jurnaliști de monden, care băleau la gândul că vor da lovitura? Cum se vor simți marii deontologi de la EVZ, care de nenumărate ori au strâmbat din nas și au arătat  acuzator cu degetul spre Antena 3 și Realitatea TV? Sper că se vor simți exact așa cum sunt ei…

17 thoughts on “Cine va plăti acum?

 1. raluca butan ursea

  …ai spus tu, Adelin, in articolul referitor tot la o stire de fituica! Eu ma gindesc cum de nu au cintarit informatiia fiind vorba de un om cu ceva pregatire duhovniceasca..putea fi o intoxicare de presa… la fel de bine cum puteau fi ei fair-play fata de un coleg care nu a aparut in nicio ipostaza de imoralitate pina acum. Macar prezumtia morala puteau sa o respecte, daca nu fair-play-ul 🙁

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Raluca, faza cu pregătirea duhovincească nu ține. Vezi cazurile preoților catolici. Nu știu ce a făcut Cristi Tabără, dar merita să nu fie condamnat înainte de a fi cercetat și judecat. În România se prezumă vinovăția și nu nevinovăția.

   Reply
 2. raluca butan ursea

  Adelin, sunt convinsa ca unii oameni pot insela si cel mai vigilent specialist poligraf, gindeam insa, ca altii au o aura care le protejeaza ceva mai mult decit celorlalti, moral, imaginea. In astfel de cazuri, poate e bine sa mai avem si un SIMT fata de informatia cu care lucram. Legea poate face casa buna si cu …omenia.

  Reply
 3. raluca butan ursea

  Iata un caz in care, imi pare mie, informatia poate ciunti pina si profesionalismul in profesia aceasta…

  Reply
 4. ioana

  asa zisii jurnalisti primisera inca din prima zi de difuzare a acestei stiri din partea parchetului un comunicat..in comunicat se arata clar ca atat nr de dosar aparut in diverse ziare (nr de dosar care era pe numele altcuiva si pt o alta fapta)cat si decizia de punere sub ancheta erau FICTIVE..dar de ce sa ne poticnim de un asemenea comunicat?mi se pare halucinant ce putea declara copila aia..numai vocabular de copila inocenta nu era..si parintii ei la fel..doamne fereste..ma crucesc de cate ori citesc ziarele si ma intreb oare ce e adevarat si ce nu?

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Ioana, Raluca, Americanu, Eretele, nici eu nu sunt prieten cu Cristi. Ne-am întâlnit de două ori și am stat de vorbă câteva minute. Vă spun sincer că mă așteptam ca tabloidele să facă spectacol. Nu mă așteptam la EVZ să facă la fel.

   Reply
 5. Functionara

  Nu ma mai mira nimic! In presa asta din ce in ce mai jegoasa, mai imorala, mai abjecta, se promoveaza drept valori si exemple demne de urmat, toate prostituatele, toti pestii, toata scursura umana. Este ridicata pe un piedestal incultura!
  In comunism, intelectualii, adevaratele valori ale Romaniei, cele mai mai stralucite minti ale tarii, au fost bagate in puscarii, torturate, nimicite.
  Acum, metoda de anihilare a mintilor luminate este mult mai subtila si mai perversa. Si, se pare, mult mai eficienta ca in secolul trecut! Nu-i mai torturezi fizic, nu-i mai omori! N-ai de ce sa te mai complici! Dupa douazeci de ani in care ai spalat creiere si si ai promovat non-valoarea, e suficient sa arunci vulgului o nada perversa, o mizerie, care sa vizeze un om de valoare, un intelectual (deranjant, probabil – numai pentru faptul ca gandeste, citeste, si-i incurajeaza si pe altii s-o faca!), Si gata! Scopul e indeplinit! Gloata il ingroapa! In umori, in dejectii, in laturile in care ea, gloata, se scalda. Si uite-asa mai scapam de-un intelectual! Ca-n bancul ala cu “pauza s-a terminat, capul la fund” (in rahat!).
  Lui Cristi Tabara nu-i doresc decat nervi tari si puterea de a tine capul sus, deasupra rahatului in care incultii, perversii, jegurile umane, vor sa-l inece!
  Sunt, cu gandul si sufletul, alaturi de el! Si nu sunt singura!

  Reply
 6. Pingback: Tweets that mention Cine plătește acum? | Blog by AP -- Topsy.com

 7. VirtualKid

  Nu l-am vazut pe Cristi Tabara pe sticla, spunand ceva, orice!
  Nu l-am vazut!
  Imi este greu sa cred ca si lui ii este greu sa iasa cu o mica declaratie….

  Ca sa nu mai faca “nasul” rating de-a proasta!

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   VirtualKid, Tabăra a dat declarații la Mediafax. Spre onoarea lor, televiziunile( mă refer la cele mari TVR, PRO, Antena 1,3 și RTV) nu au tratat pe larg subiectul. Cel puțin așa am eu impresia. Deci nu prea avea de ce să iasă pe sticlă. Ziarele l-au condamnat înainte să fie judecat. Din nefericire, pe lângă tabloide, în campania de linșaj a fost implicat și EVZ.

   Reply
 8. Alin

  ultimul an a aratat ca presa e in cel mai jos moment al ei, din toate punctele de vedere. de la financiar la moral. din pacate, mizeriile aruncate si scornite de ziaristi sunt alimentate de faptul ca tabloidele sunt cele mai cumparate/citite ziare. asta arata incultura romanului. si nu doar asta. scuipatul pe strada, aruncatul de gunoaie, cantatul de manele prin metrouri. romania e jos. foarte jos. iar presa in loc s-o ridica, o calca in picioare cu bocancii…

  Reply
 9. ovidiu

  S-a intamplat in cazul acesta exact ca in pilda cu femeia clevetitoare: s-a deschis o perna si mii de pene au zburat purtate de vant. Nimeni nu mai poate acum sa stranga penele si Tabara, desi poate complet nevinovat, va purta tot timpul cu el banuiala ca nu e altceva decat un molestator.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.