Demența “Exclusiv”

E clar că orice jurnalist visează să dea știri în exclusivitate. E normal. În Romania, chestia asta cu ” Exclusiv” a intrat însă în zona patologică. În goana după audiență, RTV a devenit campionul exclusivităților false. Ieri, Gândul a dat primul că s-a rupt ARD. La doar câteva minute, partea plină de cancan a vechii Realități a titrat pe ecran: “Exclusiv. Gândul: ARD s-a desființat!” M-am frecat la ochi crezând că nu văd bine. Ce putea fi în exclusivitate? Poate doar faptul că transmisiunea era făcută de un reporter al postului care citise pagina gandul.info. Aștept cu mare interes ziua în care RTV va titra exclusiv pe Laura Chiriac, Corina Drăgotescu și pe Cătălin Striblea.

Hai că încerc și eu un titlu: Chelemen și “Chelewoman” sunt exclusiv ai RTV. Un lucru benefic pentru…alte redacții!

Vezi și: Ceva rar

9 thoughts on “Demența “Exclusiv”

 1. Piticu21

  ai ratat, Striblea a fost in exclusiv … de pe holurile din casa presei (le stii), prezentand nu stiu ce exact, dar exclusiv.

  nu stiu ce exact ca televizoarele sunt date pe mute.

  Reply
 2. George

  e o boala raspandita…intr-adevar, RTV este campioana la aceste “exclusivitati” si “breaking news”. au ajuns, si nu numai ei, sa puna exclusiv pe o conferinta de presa sau pe materiale preluate de la altii, iar cat priveste inflatia de breaking news…ma gandesc ce culori vor folosi si cum vor titra cand vom avea candva chiar o exclusivitate si un breaking news cu adevarat…

  Reply
 3. curly

  Adelin, intrebare de profan: de ce “Breaking news” se marcheaza cu galben? e doar o treaba dpdv vizual sau e si alt motiv?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.