Îmi spune și mie cineva ce relevanță jurnalistică are informația din acest titlu mizerabil?

15 thoughts on “Hienism quality”
 1. Nici una, un titlu de tabloid ordinar care nici in al-12-lea ceas nu realizeaza ce e aia decenta si durere.

 2. E plina presa de titluri despre tragedia omului asta… nu o sa inteleg niciodata vulturii astia care nu au pic de respect pentru durerea unui om…

 3. Din pacate oriunde te uiti vezi goana asta dupa senzational ieftin, din pacate nu prea mai vezi valori sau limite morale, ci doar marfa buna de vandut.
  Personal, consider ca orice breasla trebuie sa lupte pt curatenia in propria curte. Nu trebuie sa ne miram ca vedem o demonetizare a unor valori consacrate, daca biserica isi scuza si ascunde gunoaiele, sau daca politia isi acopera mizeriile in uniforma. La fel se intampla si cu presa. Stiri fabricate, informatii supraevaluate, atitudinea asta de… “hienism”(bun termenul) si pre putine astfel de luari de atitudine. E trist.

 4. Au uitat sa precizeze de captuseala de catifea rosie…..stati ca apar pozele in cancan direct si in reluare facute in sicriu..

 5. Adelin, din pacate mai citesc pe net ziarele din Ro.
  Cand vad asemenea titluri(inclusiv pe acesta) ma felicit ca am plecat din tara.
  Cred ca o sa ma rezum cat mai curand numai la bloguri…am crezut ca mai jos de atat nu se poate…dar raman surprins mereu.
  La nivelul de cultura al multor dintre romani se pare ca mizeria din presa scrisa si mai ales tv prinde f bine.
  Drama acestui om nu trebuie tratata si rumegata ca o nunta dintre niste nulitati.
  Numai bine.

 6. @Florin
  Fiecare padure are uscaturile sale. Sunt satul de romanii eroi care au plecat din Romania si se dau mari de pe unde sunt ei. Banuiesc ca nu esti din Coreea de Nord ci probabil din vest. D.p.d.v. personal cei din vest sunt niste criminali.
  Florin ciupa la verga de los rumanos veros.
  Peace.

 7. In special americanii sunt criminali. Doctrina lor curenta este o doctrina a razboiului perpetru. Americanii vor dusmani cu orice pret.

 8. Eu sunt total deacord cu toate comentariile de mai sus. Insa pentru mine aceasta pagina de ziar inseamna ceva mai mult.
  Ion Cristoiu: “În 2012, la împlinirea a două decenii de existență, Evenimentul zilei se reinventează sub semnul apropierii de conceptul din anii 1992-1997, anii săi de glorie: Nimic din ceea ce este omenesc nu trebuie să fie străin unui ziar! Noua înfățișare, mai sobră, ba chiar și mai elegantă decât cea de până acum, e menită să pună în evidență un conținut divers, atrăgător, bazat pe interesant cu gradul său superlativ, senzaționalul.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.