Interviu-făcătură

Interviul-făcătură este un nou gen jurnalistic patentat de Agerpres. Redactorul-șef al agenției a inventat interviul pe care Mădălina Manole l-ar fi dat cu o zi înainte să se sinucidă. Potrivit lui Obae, pentru că artista nu le-a răspuns la telefon, jurnaliștii de la Agerpres au făcut o compilație din declarații mai vechi și din citate de pe site-ul Mădălinei. Și pentru că acea compilație trebuia să poarte un nume, a fost numită simplu: INTERVIU EXCLUSIV! Cum se numește treaba aceasta? Tâmpenie, inconștiență, incompentență, lipsă de deontologie? Habar nu am. Gândiți-vă că mizeria a fost făcută în redacția agenției naționale de știri, nu în garsoniera lui DD. Ba chiar a fost girată de doamna redactor-șef, nu de un practicant fără experiență. Și atunci, de ce ne supărăm atât de tare pe nano-mogulul cu Rolls și yacht? Aud?

6 thoughts on “Interviu-făcătură

 1. George

  au facut-o de oaie rau de tot…mie mi-a mirosit ieri cand le-am cerut versiunea audio, inregistrarea interviului, si un tip de acolo, plouat, mi-a spus ca nu-l au…atunci mi-am dat seama ca astia pe 13 iulie au dat pe flux un preview la ziua Madalinei Manole de a doua zi facut din burta fara sa ia in calcul ca ea se va sinucide.
  jurnalism de doi bani intr-o agentie de presa care ar trebui sa impuna standarde:(

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   George, Ioana, e nasol pentru jurnalism. Vom ajunge sa nu mai aibă oamenii încredere în noi.

   Reply
 2. americanu

  au iesit hienele la atac deacuma…stai sa vezi piese postmortem poze in exlusivitate ,albume reeditate etc….

  Reply
 3. ioana

  apropo de subiectul asta ce parere ti-a lasat interviul dat celor de la click si cancan tatal madalinei manole in care il acuza pe sotul acesteia?

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Ioana, nu l-am citit și nici nu o voi face. Prea multe amănunte despre intimitatea femeii… Nu vreau să știu!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.