Reporter special scos din grilă

Antena 3 a  scos de pe post emisiunea “Reporter special”, emisiune păstorită de unul dintre cei mai respectați jurnaliști ai generației tinere, Vlad Petreanu. Păcat! Mare păcat!  Pentru tot ce s-a făcut în emisiune până acum, echipa merită felicitări. Bravo, Vlad, Carmen, Ioana, Stelian, Anca, Silviu, Liviu și Tavi!

13 thoughts on “Reporter special scos din grilă

 1. ionut

  si mie imi pare rau ca dispare emisiunea…asa cum se exprima cineva pe twitter…oare de ce traim cu impresia ca de la antene dispar numai emisiunile de calitate?

  Reply
 2. Bogdan

  Trist, dar adevarat. Ai avut dreptate Adelin cand ai spus ca doar intr-un singur loc se mai pot face reportaje. Si, da! Felicitari echipei. Merita!!!

  Reply
 3. Neli

  Intr-adevar, Vlad Petreanu s-a dovedit talentat, echilibrat, serios, o prezenta placuta si tocmai de accea cred k trb inlaturat de pe micul ecran. Nu-i pacat sa-l pastram cand avem autentici formatori de opinie gen lazarusi,ciumace s.a. pe care trb sa-i cultivam pt propasirea neamului.

  Reply
 4. VirtualKid

  O sa fie destul de greu de pus ceva in loc, doar daca nu se doreste o emisiune cu tute. Aia o sa vanda mai multa reclama, mai ales daca apar in chiloti mici, mici de tot.

  Reply
 5. Radu

  Tiberiu Lovin scrie intr-un articol pe blogul lui ca: “Din fericire, oamenii săi nu au fost concediaţi, ci mutaţi la Observator, iar acolo vor lucra cel mai probabil cu Carmen Avram, care va realiza în curând o emisiune de reportaje speciale.”
  Sper ca Lovin sa aiba dreptate si in scurt timp sa apara in grila o noua emisiune de reportaje.

  Reply
 6. Lucian

  Probabil A3 se va concentra pe noua emisiune pe by Carmen Avram in genul “Romania te iubesc!” deja anuntata. Nu au dorit doua emisiuni asemanatoare.

  Reply
 7. Pingback: Tweets that mention Reporter special scos din grila | Blog by AP -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.