Lista lui Oprea e la Dobrițoiu. Ministrul liberal al Apărării are astăzi conferință de presă. Se pare că subiectul ar fi chiar anvansările dubioase ale unor ofițeri în rezervă. Sper ca domnul Dobrițoiu să dea publicității numele tuturor celor care au beneficiat de atențiile ilegale ale ministrului Gabriel Oprea. Până acum, în presă, au ajuns doar numele apropiate de PDL. Surse serioase cu grade pe bune din MApN susțin că sunt inclusiv câțiva PSD-iști care au fost avansați ” pe geagichi” de singurul „general patru stele” din politică. Se vehiculează chiar numele unui actual ministru din cabinetul Ponta. Sper ca actualul ministru al apărării să pună capăt zvonurilor și să ne arate lista. Așa ar fi corect.

P.S. În timp ce unii au sărit instantaneu câte 5-6 grade, Tiberiu Petre ( singurul militar român care a murit într-o acțiune combat din ’45 și până acum) este maior post-mortem. Petrică a fost comandantul unui comando al forțelor speciale și a murit în luptă, în Afganistan.

Completare: Corneliu Dobrițoiu a promis că va face publice numele celor avansați ilegal abia după ce o comisie va termina de verificat cele peste 2700 de ridicări în grad. Se pare că vreo 400 de cazuri sunt cu probleme.  Vă spuneam că sunt și reprezentanți ai actualei puteri care au primit un semn de prețuire de la Oprea. Printre ei sunt Ioan Rus și Vasile Dâncu.

 

 

9 thoughts on “Lista lui Oprea”
 1. la arestarea lui Nastase avem vreo parere ?
  sau e interzis de la antene ?
  inca o data regret ca sinteti un bugetar platit si din banii mei

  1. florin, de obicei vorbesc frumos, dar tu ești un căcăcios (din Călărași) sub acoperirea anonimatului. Te rog, nu mă mai plăti. Sunt trist că sunt „plătit” de un om ca tine. Mă voi întoarce la Antene doar ca să fii tu mulțumit. 🙂

 2. e o bucurie ca nu ati intrat in acest circ al cazului Nastase, care e atat de politizat incat e clar ca este ultima batalie politica dintre doua tabere. oricare va castiga aceasta batalie castiga, dar e vai de noi, pentru ca e clar ca noi nu contam – suntem doar masa de manevra, prostime de manipulat. pastrand proportiile, mi se pare ca suntem supusi acelorasi dezinformari ca la revolutie sau mineriade. poporul asta are parte numai de netrebnici, iar media e varza in aceste momente. de aceea va felicit ca stati deoparte in aceasta mare de preuspuneri, banuieli, „certitudini” si verdicte. murdare vremuri.

 3. Reactia dumneavoastra „cacacioasa” imi spune ca am atins un punct sensibil. Sau poate mai multe…
  Daca imi aduc bine aminte , pentru taxa radio-tv trebuie sa multumim tot guvernului Nastase.
  Stiti de ce sinteti singurul jurnalist roman care a ajuns in Coreea de Nord ?
  Pentru ca lucrati la singura televiziune din Romania care are bani de aruncat pe asa ceva.
  Si nu sint nici anonim , nici din Calarasi.

  1. florin, anonimule, reacția mea nu arată că ai atins un punct sensibil, ci că sunt sătul de căcăcioși ca tine. „Cum adică despre Năstase nu spui nimic?” Măi, tiripliciule, ce sunt eu lăutar care cântă la comandă când îi lipești banu’ pe frunte? Pe blogul meu scriu despre ce vreau, când vreau, tristule. Pe vremea când lucram la Antenă (unde tu nu plătești taxă, generosule) am fost singurul reporter român în Bagdad, în 2003, singurul la Guantanamo, singurul care a făcut interviu cu liderul spiritual al Hezbollah, inteligentule. Și aș putea continua. Sigur tu în domeniul tău ai făcut mult mai mult. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.