OTV nu a murit

RTV e clar o televiziune de știri. La câteva ore de la aflarea numelui noului Papă, în studioul din Casa Presei, era invitată Irina Loghin. RTVEcranul era suprarealist: o bandă mică anunța numirea de la Vatican, o alta ( mare și roșie) scotea în evidență prezența- cum altfel decât exclusivă- a Irinei Loghin. Atmosfera din studio era desprinsă parcă din piesele lui Ion Băieșu. Irina cânta de jale. Marinescu-bideu lăcrima-n scaun. Am un singur regret: nu a putut veni și Fuego. Aș fi putut asculta piesa care mișcă munții, “Împodobește mamă bradul.” Oricum, speranța moare ultima. Când Fuego va fi în platoul RTV, sunt sigur că va fi deschis și numărul de sms pentru dedicații.

Nea Dan, stai liniștit! OTV nu a murit. Și-a schimbat numele, grafica și acționariatul.

P.S. Păcat de reporterii buni care lucrează la RTV, mai ales cei de pe eveniment ( poliție, justiție), oameni nevoiți să-și dea exclusivitățile adevărate printre pseudostiri cu Botezatu, Irina Loghin, Dan Diaconescu și alte povești copiate din tabloide… Nu scriu asta cu aroganta, ci cu amaraciunea unuia care lucreaza in breasla si vede cum lucrurile o iau razna.

6 thoughts on “OTV nu a murit

 1. Traian

  Nimic de mirare cand “modereaza” valori ca si ex-prompterista care era prezenta in studio
  Nimic socant daca te uiti pe ratinguri, targetul lor e fostul public OTV
  Adelin, stii cine sunt directorul editorial si red.sef de programe, da ? 🙂

  Reply
 2. Gigi

  Ce oameni ! 🙂 Să nu uităm că vorbim despre o doamnă care a fost senator în parlamentul României ! Şi a făcut parte chiar din comisia parlamentară pentru egalitate de şanse ! Acum are şansa să ne cânte în timp ce este anunţat noul papă !
  Dacă otv-ul ne-a disperat cu Elodia , RTV-ul şi-a făcut o intrare bună cu fiul lui Sergiu Nicolaescu !

  Reply
 3. cotos

  O televiziune care e nevoita sa acopere o nisa. Cea care duce dorul OTV. Din pacate astia nu sunt putini. Eu unul nu mi-am salvat acest post printre programe.

  Reply
 4. dan neteverist

  Adelin, ce usor e sa vorbesti din pensionul de la tvr. Cu doua reportaje ca lumea pe an as fi si eu un chibit de succes

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   dan neteverist, mă tem cu tu nu semnezi niciunul ca lumea pe an. Nu cred că faci nici știri pe scurt sau off-uri. Dacă ai avea cea în spate, te-ai semna. Așa ești doar un chibiț …laș. 🙂

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.