Parcare

Cristi Borcea a venit ieri la Instanța supremă ca să afle dacă primește interdicție să părăsească țara. Normal că are BOR la mașină! 🙂  borceaDeși Borcea are șofer, mașina a stat parcată pe trecerea de pietoni. Dacă tot ai un șofer angajat, de ce nu poți să-i dai drumul și să-l chemi când termini? Poate nu avea minute pe cartelă…

10 thoughts on “Parcare

 1. Iulian A.

  Ne mai mira ceva in tara asta ? Mitocania a ajuns la un nivel ridicat si se ia de mana cu nesimtirea alaturi de credinta ca ei sunt deasupra noastra. Acum ceva zile, aflandu-ma la centrul comercial Orhideea ca omul dupa ceva d’ale gurii am remarcat doua masini “babane” ale unei firme de baza care erau parcate pe locul persoanelor cu handicap ( sigur ca multi angajati ale firmelor de paza, sunt handicapati mintal in ce priveste modul de gandire, bun simt si respect ).

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Darael, se presupune ca angajatorul e mai educat decat soferul. In sfarsit, ideea e ca aproape toti am parcat gresit si nu e scuzabil. Una e insa cand te grabesti, esti disperat si nu ai unde sa lasi masina si alta e cand ai sofer si pui masina tot aiurea. De ce Dumnezeu mai ai sofer?

   Reply
 2. gigi

  Crezi că lui îi pasă de ceva ? În adâncul său a rămas …. un vânzător de butelii care a făcut avere ! Şi pe care se înghesoaie televiziunile să-l pomenească!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.