Titluri…unice

RTV are clar cele mai “intersante” burtiere. RTVCred că le-au depășit pe cele ale patronului de garsonieră, Dan Diaconescu. Telespectatorul este permanent ținut în priză: banda galbenă este omniprezentă, știrile sunt exclusive, imaginile senzaționale, unice, irepetabile. Nu m-aș mira ca la un moment dat RTV să afișeze un titlu generic ( pe bandă galbenă, normal ) : ” Uitați-vă doar la noi. Suntem dați dreaq!”

 

P.S. Una dintre cele mai “inspirate” burtiere a fost: ” Ion Iliescu a ajuns la crematoriu.” Captura o găsiți aici.

15 thoughts on “Titluri…unice

 1. Dan

  Eu cred ca e o strategie buna pentru a ajunge repede in top.
  Tabloidizarea stirilor le da o sansa mare sa aiba tot mai multi telespectatori. Eu zic ca ei fac bine ce fac.

  Reply
 2. Raluca

  Adelin,ce virgini mai sunteti voi cohortele astea reunite de comentatori,postaci,antenisti@co. Raitaru tv,Rahat tv,Doamne dar cate apelative la adresa acestei televiziuni.Ca este copia OTV-ului,ca este mai rau decat OTV in vremurile sale de glorie.
  Romania TV,ca asa se numeste fie ca va convine fie ca nu,buna sau rea,cu burtiere fantasmagorice sau nu am eu senzatia vaga ca atunci cand se petrece un eveniment sunt primii,au reactiii de la autoritati,nu o lalaie la infinit;in schimb posturile “quality”intra cu info peste 10,20 min. Apropo de burtiere…Antenistii dau Urmeaza non stop,si exclusiv la fel de des.

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Raluca, am dreptul la o parere macar pe blogul meu. Dupa cum vezi si tu ai acelasi drept, chiar si pe blogul meu. Si nu, nu mai sunt virgin:)oricum ai tot dreptul sa te uiti la RTV, sa asculti analizele pertinente ale lui DD, Bote si Nea Gigioc. Poti sa te uiti și la concureanta ( Antena 3, B1tv). Si acolo vei gasi diversi parerologi.

   Reply
  2. Traienica

   Raluca, am si eu un comentariu la postarea ta. Afirmi: Romania TV,ca asa se numeste fie ca va convine fie ca nu,buna sau rea,cu burtiere fantasmagorice sau nu am eu senzatia vaga ca atunci cand se petrece un eveniment sunt primii,au reactiii de la autoritati – eu as preciza “chiar daca NU se produce un eveniment”!!! Stiri inventate, false, facaturi, fake-uri, cum vrei sa le zici, stiri negate in direct cu vehementa de persoanele implicate – astea sunt, intr-adevar, specialitatea postului tau preferat. It’s your choice! Be happy!

   Reply
 3. Raluca

  Adelin imi cer scuze,Nu am vrut sa te supar,dar uneori am senzatia ca voi putinii ziaristi care ati mai ramas,Cu un trecut jurnalistic de necontestat,aveti senzatia ca oamenii-s prosti,ca ei in marea lor majoritate asculta in gura tuturor care se perinda pe la tv.
  Si problema arzatoare si ghimpele tuturor este Romania Tv. Crezi ca 90% din timp toti se uita pe Rtv? Eu de exemplu zappez,si f rar ma opresc sa ma uit mai mult de 1 ora p un post tv,iar asta se intampla atunci cand vreau sa ma relaxez Cu o emisiune buna gen ” Profesionistii”, “Garantat 100%”, uneori si la Gadea cand are invitati dr valoare actori,sportivi(el incercand sa mai. spele
  e din incrancenarea Cu care isi apara mogulul si mai are si astfel de “scapar
  i”)
  Si Da ma uit si la Bote,si la curvasariile lui Capatos…deci stati linistiti ca oamenii daca bor…si cei mai multi vor sunt selectivi.
  Nu va mai inflamati atata ca va ia Rtv-ul publicul,ca telspectatorii si romanii nu-s PROSTI.

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Raluca, nu trebuie sa-ti ceri scuze si nu imi e teama ca ne ia RTV-ul publicul. Din nefericire, noi la TVR nu prea mai avem public.

   Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Est, 🙂 stai liniștit. Eu citesc Leii din Kandahar, o carte scrisă de un maior din Forțele Speciale americane.

   Reply
 4. kilroy

  Imagini unice cu vadim, tatoiu, ceausescu si nu mai stiu ce personaj de trista amintire. In direct si exclusiv in fiecare zi la rtv. Groaznic

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.