Cred că am o… mică problemă. Bine, cred că am mai multe, doar toți avem necazuri, însă una singură legată de rucsacuri. Deși în general urăsc să merg la cumpărături, sunt un cumpărător compulsiv de rucsacuri. Așa cum doamnele și domnișoarele colecționează genți și pantafofi, și eu strâng fel și fel de ghiozdane de oameni mari. În urmă cu niște ani, am văzut prin presa colorată că Mihalea Rădulescu, fosta mea colegă de la Antena 1, avea peste 150 de perechi de pantofi. Eee, eu nu am încă atâtea rucascuri, dar îi calc serios pe urme. Zilele trecute am intrat în showroom-ul din capitală al celor de la aleo.ro. Voiam să văd niște bare transversale și suporturi pentru biciclete și schiuri. Nici nu am apucat să vorbesc cu omul de acolo, că ochii mi-au picat pe un foarte frumos rucsac galben.

Deși am acasă cel puțin 5, a fost dragoste la prima vedere, mai ales că are și un buzunar întărit pentru ochelari. În fine, oricât am încercat să-mi spun că venisem pentru altceva, tot am ajuns cu el la casă, mai ales că era și redus. Și bine am făcut. Dacă îl vreți, nu mai e pe stoc și nici nu se mai produce în culoarea asta dezvoltată special pentru cei care suferă de deficit de atenție. 🙂 Nu intrați însă în panică. Găsiți multe altele, în diferite forme și culori, pentru absolut toate gusturile.

Oricum, colecția celor de la Thule e uriașă. Poți cumpăra de la rucsacuri urbane, resistente la apă, cu compartiment de laptop până la 17 inchi, compartiment protecție ochelari, buzunar cu protecție pentru documentele electronice și carduri (RFID block = Radio Frequency Identification Devices block) și până la rucsacuri foto sau de drumeție.

Dacă sunteți în căutarea unui rucsac bun, intrați pe aleo.ro sau, dacă sunteți mai de modă veche, mergeți la magazinul Thule din București. Nu aveți cum să-l ratați, este singurul de acest fel din Europa de Est. În perioada asta oamenii de acolo au și reduceri, unele chiar de aproape 60 la sută. Puteți face sau vă puteți face un foarte frumos și util cadou de Crăciun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.