Gata, divorțez!

Click mi-a înfipt pumnalul în inimă. După o investigație care a durat cât ancheta Watergate, jurnaliștii tabloidului au descoperit ceea ce nici eu, soțul ei, nu știam despre Maria. Un “spion” a dezvăluit că Maria a avut nota 2 la purtare!!! Motivul nu este cunoscut, însă promit să-l aflu eu. Dacă va fi nevoie, voi juca dur. Oricum, sunt siderat. Eu o credeam pe Maria o femeie serioasă și echilibrată. Marea dezvăluire m-a dat peste cap și m-a făcut să mă întreb ce îmi mai ascunde soția? Dacă într-o zi voi descoperi că a fumat în toaleta de la Sava?

18 thoughts on “Gata, divorțez!

  1. Adelin Petrisor Post author

   editorul, am corectat. Am greșit, dar e de înțeles. Sunt vulnerabil emoțional.

   Reply
 1. g1ul1an

  …asta se intampla pentru ca TU nu mai cauti un razboi ceva, un conflict, nu mai transmiti nimic…..era randul familiei tale sa apara in ziar….trebuiau sa zica ceva !!!erau “fortuiti” =))

  Reply
 2. Dragos B

  Dracu te-a pus sa te legi de armata lui izmana? Na, acum te lucreaza “coloneii” … … … BTW, l-a mai vazut pe cineva pe undeva pe Oprea?

  Reply
 3. NICOLETA

  Pentru Dragos -cred ca si Basescu il cauta !!!Cat despre Maria,ce sa spun am ramas SOCATA,tocmai ea,auzi,nota 2…neaparat divort !Dar ce trauma pentru Smaranda cand va afla…nemaipomenit !!!!

  Reply
 4. Marian Dinu

  Eu zic sa te pregatesti pentu cand vei afla ca toate materialele tale sun plagieri ale lui Tur…, pardon Base… pardon, nu are importanta cui, important ca sunt plagiaturi.

  Reply
 5. Florin

  Ei, lasa Adelin ca probabil nici tu nu i-ai spus de cate ori ai fumat si baut cu prietenii prin crang( buzoienii stiu ce vorbesc).
  Numai bine.

  Reply
 6. dorina

  Deci: dacă divorțezi tu, divorțez și eu, apoi ne căsătorim.Eu am grad de sublocotenent în rezervă.Ce zici? Corespund? Dacă nu, atunci mă fac coloneneasă în rezervă. Am vreo șansă? Cred că da. mai am argumente: spre deosebire de Maria eu nu am avut nota scăzută la purtare niciodată și am luat zece la mate la bac. Manționez că nu erau camere atunci, nici computere nu erau, nici internet nu era, era doar comunism.Băse era comandant de vas iar Ponta era în ciocul unei berze.Ei? există un dezavantaj, lucrez în învățământ, renumerație mică după buget.Deci am șanse minime, am înțeles, voi trage dungă peste nădejdea inutilă.Fă la fel.:))

  Reply
 7. curly

  @ AP: asta e motiv de reinnoire de juraminte, nu de divort 🙂 nu fi fraier 🙂
  @ dorina: sa nu te apuci sa dai citate si din “Chivără Roșie” ca vomit

  Reply
 8. alepse

  muhahahaha… baaaaad girl! sa-i infieram cu manie proletara si pe baietzii care au avut plete in liceu… si pe fetele care nu au purtat cordeluta si aveau fusta prea scurta

  cu astia care scriu pe hartie igienica tiparita la rotativa te trezesti intr-o zi prin redactie ca au aere de super-reporter de eveniment de ultima ora de breaking news de exclusiv si senzational… dupa care in scurt timp devine sefutz si pazea!… fi-mi-ar scarba …

  Reply
 9. lola

  hm… prin clasa a X-a mi-a(u)m tras un 8 la purtare, profu de sport m-a prins la o cafea in bar. mda, era prin 84, si se pare ca nu am tras destul lol. altfel poate ma alegeam cu tuca. marius lol ca adelin pe vremea aceea nu era nici in stare de proiect (sorry)
  x

  Reply
 10. cdmitroi

  Asa sa faci Adelin, nu stiu cum poti sa mai traiesti cu o asemenea povara, iti dai seama ce se va intampla in educatia copilui?, e foarte periculos. trebuie sa mergi la un psihiatru si sa iti spuna el in ce mod sa divortezi, sa nu fiti afectati de chinurile divortului si de hatisurile partajului, vai, nici nu vreau sa ma gandesc… Unde mai pui ca sunt toate sansele sa fi fost plagiata de Ponta :))Bucurie va doresc

  Reply
 11. mihai

  colegului meu, pentru fumat, i s-a luat cravata. “G.M., In fata detasamentului clasei a 4-a B, pentru ca ai fumat o tigara Malboro, intinand idealurile pionierilor din RSR, nu mai ai dreptul sa porti cravata pentru un trimestru”. A fost ciudata reactia noastra, a celorlalti – am simtit ca pedeapsa e grea (nasol, asta nu mai are voie sa poarte cravata, urmatorul pas e casa de corectie!) desi, sa nu porti cravata, sapca si numar matricol era lupta noastra impotriva sistemului.
  Asa ca nota 2 la purtare eu zic ca a fost primita pentru ceva mult mai grav. Probabil n-a vrut sa cante imnul, sau n-a sters de praf tabloul tovarasului in ziua in care a fost elev de serviciu.

  Reply
 12. locke

  A avut 2 la purtare? OMG!!! Si eu sunt siderata! Pai asa ceva…?
  Daca o fi si copiat la teza la mate in clasa a X-a?
  Extrem de grav!
  Daaaa, clar, trebuie bagat divort!
  😛

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.