Realități paralele

UPC a băgat pe cablu și RTV-ul lui Ghiță. Am Realitatea pe 401, Antena 3 pe 402 și RTV pe 403. Am descoperit în această seară și, zău, mi se pare ciudat. Două canale chipurile diferite, aceleași șezători televizate, grafică identică, moderatori care până ieri mâncau o pâine în același loc. În materie de prezentatori, Ghiță a rămas cu: Striblea, Drăgotescu, Laura Chiriac, Cristina Șincai și Dana Războiu. Elan îi are pe cei care prezentau dimineață ( scuze, nu le știu numele), Diana Enache, Adriana Nedelea, Tudor Mușat, Savianu Rusu, Octavia Negre și Tatulici. În materie de reporteri, Elan are toată secția politic. Ghiță are toată secția eveniment. Ceilalți s-au împărțit aproape în mod egal. Oricum, e de vise rele. Mă tem că nicio țară civilizată din lume nu a asistat la o asemenea schismă tv.

P.S.

Lasând la o parte rivalitatea dintre Elan și Ghiță, eu îmi doresc doar ca angajații din cele două tabere să-și ia salariile. Șefii și șefuleții sunt sigur că vor supraviețui. Deși mulți dintre ei habar nu au televiziune, s-au descurcat de minune de-a lungul timpului.

13 thoughts on “Realități paralele

 1. mimo

  Ei, dar pana si dl presedinte s-a pronuntat pentru RTV. A declarat public luni seara: “Cu cât mai multe televiziuni, cu atât mai bine”. Ma intreb unde a vizionat dl presedinte programele RTV inainte ca RTV sa emita pe undeva. O fi trecut prin Targu Jiu si a vizinat postul generalist RTV Gorj, ca pt asta are licenta teoretic Ghita. Dar e bine sa fii tot timpul informat :)Oare intrarea asta in regim de urgenta in unele din pachetele de cablu si DTH e intamplatoare?
  Practic, dl Ghita nu are nicio licenta, nicio aprobare pt niciun program de stiri. Fapt pentru care ma intreb de ce nu a fost inca sesizat Parchetul pe ca un post TV emite fara licenta? Oare pt ca membrii CNA sunt numiti politic si pt ca dl Ghita a finantat si finanteaza toate partidele? Nu, nu cred ca are vreo legatura. Cu siguranta ma insel.

  Reply
 2. danielul

  Suntem originali, sau ce? 🙂 Oricum, te felicit ca ai posibilitatea sa alegi si altceva decat RCS! Cat despre viitorul televiziunilor de stiri, ce parere ai? Nu cumva sunt cam multe pentru PIB-ul pe care il avem?

  Reply
 3. Stamorello

  Ce mare schismă din 1054? 2011 va intra în istorie, e clar… :))
  La modul serios, însă, e oribil că mai există încă Realitatea TV sau RTV. Mi se pare că nici una dintre cele două este irelevantă cu orice aspect al realității.
  Stau să mă întreb dacă lumea asta se mai poate schimba în bine, dar cumva speranțele îmi sunt năruite pe zi ce trece. Doar zic…

  Reply
 4. HM

  E o intamplare cu final previzbil. Ma refer la ce urmeaza. Am convingerea ca nu vor ramane amnadoua. E o chestiune de un an.

  Reply
 5. Una

  Adriana Maris, Eli Roman si Valentin Butnaru sunt prezentatorii de dimineata. De astazi revine pe ecran si Delia Vranceanu

  Reply
 6. NICOLETA

  Probabil ca sita timpului le va rezolva pe toate! Asta daca nu exista deja o intelegere intre cei doi proprietari !? “Multe si intortocheate sunt caile Domnului” !!!

  Reply
 7. zzzzzzzzzzz

  Adelin daca ai vedea in ce conditii emit cei de la RealitateaTv cred ca ai aprecia efortul lor.Cei de la Rtv au ramas cu tot ce au creat ceia care acum stau in acel cort.Nu vedetele sunt cele mai importante ci cei din spatele camerelor de la sunetist,luminist,it-ist,etc.Ei fac o televiziune.Si au facut-o da intr-un cort dar au facut-o in mai putin de 2 saptamani.

  Reply
 8. Horia

  Am o presimtire.. RTV va vira incet, dar sigur spre PDL, iar RealitateaTV daca nu-si schimba decorul si fundalul mult prea albastru(obositor chiar) o sa-si reduca semnificativ din audienta.

  Reply
 9. ela

  “Lasând la o parte rivalitatea dintre Elan și Ghiță, eu îmi doresc doar ca angajații din cele două tabere să-și ia salariile. Șefii și șefuleții sunt sigur că vor supraviețui. Deși mulți dintre ei habar nu au televiziune, s-au descurcat de minune de-a lungul timpului.” CORECT!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.