UPC a băgat pe cablu și RTV-ul lui Ghiță. Am Realitatea pe 401, Antena 3 pe 402 și RTV pe 403. Am descoperit în această seară și, zău, mi se pare ciudat. Două canale chipurile diferite, aceleași șezători televizate, grafică identică, moderatori care până ieri mâncau o pâine în același loc. În materie de prezentatori, Ghiță a rămas cu: Striblea, Drăgotescu, Laura Chiriac, Cristina Șincai și Dana Războiu. Elan îi are pe cei care prezentau dimineață ( scuze, nu le știu numele), Diana Enache, Adriana Nedelea, Tudor Mușat, Savianu Rusu, Octavia Negre și Tatulici. În materie de reporteri, Elan are toată secția politic. Ghiță are toată secția eveniment. Ceilalți s-au împărțit aproape în mod egal. Oricum, e de vise rele. Mă tem că nicio țară civilizată din lume nu a asistat la o asemenea schismă tv.

P.S.

Lasând la o parte rivalitatea dintre Elan și Ghiță, eu îmi doresc doar ca angajații din cele două tabere să-și ia salariile. Șefii și șefuleții sunt sigur că vor supraviețui. Deși mulți dintre ei habar nu au televiziune, s-au descurcat de minune de-a lungul timpului.

13 thoughts on “Realități paralele”
 1. Ei, dar pana si dl presedinte s-a pronuntat pentru RTV. A declarat public luni seara: „Cu cât mai multe televiziuni, cu atât mai bine”. Ma intreb unde a vizionat dl presedinte programele RTV inainte ca RTV sa emita pe undeva. O fi trecut prin Targu Jiu si a vizinat postul generalist RTV Gorj, ca pt asta are licenta teoretic Ghita. Dar e bine sa fii tot timpul informat :)Oare intrarea asta in regim de urgenta in unele din pachetele de cablu si DTH e intamplatoare?
  Practic, dl Ghita nu are nicio licenta, nicio aprobare pt niciun program de stiri. Fapt pentru care ma intreb de ce nu a fost inca sesizat Parchetul pe ca un post TV emite fara licenta? Oare pt ca membrii CNA sunt numiti politic si pt ca dl Ghita a finantat si finanteaza toate partidele? Nu, nu cred ca are vreo legatura. Cu siguranta ma insel.

 2. Suntem originali, sau ce? 🙂 Oricum, te felicit ca ai posibilitatea sa alegi si altceva decat RCS! Cat despre viitorul televiziunilor de stiri, ce parere ai? Nu cumva sunt cam multe pentru PIB-ul pe care il avem?

 3. Ce mare schismă din 1054? 2011 va intra în istorie, e clar… :))
  La modul serios, însă, e oribil că mai există încă Realitatea TV sau RTV. Mi se pare că nici una dintre cele două este irelevantă cu orice aspect al realității.
  Stau să mă întreb dacă lumea asta se mai poate schimba în bine, dar cumva speranțele îmi sunt năruite pe zi ce trece. Doar zic…

 4. Probabil ca sita timpului le va rezolva pe toate! Asta daca nu exista deja o intelegere intre cei doi proprietari !? „Multe si intortocheate sunt caile Domnului” !!!

 5. Adelin daca ai vedea in ce conditii emit cei de la RealitateaTv cred ca ai aprecia efortul lor.Cei de la Rtv au ramas cu tot ce au creat ceia care acum stau in acel cort.Nu vedetele sunt cele mai importante ci cei din spatele camerelor de la sunetist,luminist,it-ist,etc.Ei fac o televiziune.Si au facut-o da intr-un cort dar au facut-o in mai putin de 2 saptamani.

 6. Am o presimtire.. RTV va vira incet, dar sigur spre PDL, iar RealitateaTV daca nu-si schimba decorul si fundalul mult prea albastru(obositor chiar) o sa-si reduca semnificativ din audienta.

 7. „Lasând la o parte rivalitatea dintre Elan și Ghiță, eu îmi doresc doar ca angajații din cele două tabere să-și ia salariile. Șefii și șefuleții sunt sigur că vor supraviețui. Deși mulți dintre ei habar nu au televiziune, s-au descurcat de minune de-a lungul timpului.” CORECT!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.