Performanțe jurnalistice

Un reporter EVZ este admonestat de subiectul reportajului său chiar în comentariile articolului. Materialul este despre un israelian de origine română. Omul este inginer și a făcut bani în domeniul tehnologiei de vârf. Reporterul trage tușele groase și-l numește ” Steve Jobs de la Ceptura”. Îngrețoșat de comparatie, subiectul a intrat pe site-ul EVZ și le-a cerut scuze cititorilor. Puteți vedea comentariul omului în cea de-a doua captură.

P.S.

Personajul este senzațional. A corectat toate greșelile din material și le-a răspuns tuturor celor care i-au adresat întrebări.

4 thoughts on “Performanțe jurnalistice

  1. Pingback: Pentru de dimineață | aghiuţă

  2. ceapra

    Citesc la comentariile alea si rad si zambesc si mai sa-mi dea si o lacrima. Multumesc, Adelin, ca ne-ai semnalat acest fenomen exceptional. Iata de ce internetul nu trebuie neglijat. Iata de ce pentru internet trebuie sa ai talent, tact, deschidere, volubilitate si sa stii un pic de psihologie. Sper sa intre in manuale sau, macar, sa ramana publicat acest document. Cred ca va face istorie si va convinge pe multi cat de puternic si util este felul asta de presa interactiv. Chapeau!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.