Inițial, nu am vrut să scriu nimic despre modul grosolan în care Robert Turcescu a tratat-o pe Nadia. Toți avem necazuri și m-am gândit că a fost rândul lui Robert să scape boii. turcescu_Pe blogul de la Adevărul, Andrei Pleșu i-a bătut obrazul realizatorului de la B 1TV. ” Mă întreb cum de nu-şi dă seama dl. Turcescu de ridicolul iritării sale. Dl. Turcescu nu pare să realizeze că a intoxica publicul cu margarină e mult mai puţin grav în România de azi, decît a-l intoxica, nonşalant, cu proastă creştere.” Se vede treaba însă că, deși direct, mesajul a fost prea subtil pentru Robert. În loc să-și ceară scuze sau să tacă pur și simplu, el i-a răspuns -public, cum altfel- lui Andrei Pleșu. ” E ceva ce nu înțeleg și întreb ca să mă lămuresc: e de acord domnul Andrei Plesu cu felul în care se promoveaza în școlile din România acest produs? „  Turcescu se face că nu-nțelege că nu lupta împotriva margarinei  e problema, ci modul de-a dreptul birjăresc în care i s-a adresat unei femei. Din tot acest „război” online eu am înțeles doar că nu e bine să dai cu pumnul în…margarină pentru că ești primul care se stropește. În popor, în loc de margarină se folosește rahat.

P.S. Am înțeles că Robert a sărit calul în calitate de tată responsabil. Probabil că vor urma valuri de înjurături la adresa lui Messi, Beckham, Beyonce pentru reclamele la băuturile carbogazoase, cel puțin la fel de „bune” ca margarina. Se vor pregăti cei care și-au legat numele de chipsuri. La final, vor fi executate online vedetele care și-au legat numele de alcool, ca Mika Hakkinen. Spre norocul lui, „Marlboro man” a murit de cancer.

sursa foto: dcnews.ro

 

 

9 thoughts on “Turcescu, Pleșu și criza margarinei”
 1. Ma rog, el a gresit fiind foarte grosolan in exprimarea initiala de pe pagina sa, ulterior stearsa si apoi neretragand explicit vorbele urate.
  Da, este foarte deranjant ca pe langa reclama la TV, unde esti alaturi de copil si ii poti explica ca este sau nu este bun un produs, sa te trezesti ca vine in scoala cineva si copilul este dus „cu forta” ( nu cred ca are nici un copil puterea de a refuza cadre didactice) sa asculte predicile.

  In rest, fara suparare, nu cred ca stie/ intelege vreun copil valoarea de odinioara a Nadiei Comaneci, este mult redus factorul VIP in aceasta ecuatie, dar ramane foarte puternic factorul „Mama”.

 2. Habar n-am dacă e bine să fii mereu sincer , dar zic : şi eu am fost intrigat de alegerea făcuă de Nadia de a face reclamă la margarină (căreia , după opinia mea ,îi mai lipseşte o moleculă şi devine petrol )dar asta este fix problema ei . Nici o clipă nu m-am gândit că este cazul să o jignesc , cine sunt eu să-i judec pe alţii ?

 3. Daca tot este tata responsabil,nu are decat sa nu-idea copilului margarina,cipsuri sau tigari Malboro,dar pana la a „tavali”cu Nadia prin noroi,mi se pare cel putin tampenie ! Daca nu am fi avut-o pe Nadia ,jumatate din lumea intreaga nici n-ar fi auzit de Romania.Pe cand de nea turcescu(cine-i ala?) nu a auzit decat o zecime din romani (cred ca cifra e cam mare!). O fi vrut sa-si dea ceva importanta dar a dat cu bata in balta.

  1. Nicoleta, a gresit, cum toti o facem. Pacat ca nu a inteles si continua polemica. Pe fond, ideea asocierii vedetelor cu produse controversate e de dezbatut, dar civilizat.

    1. Gigi, corect. Pe de alta parte, eu sunt consumator, admir niste vedete, insa am si minte. Chiar daca-mi place Messi, nu beau bautura carbogazoasa careia ii face el reclama, de exemplu.

 4. Două personaje care-mi sunt dragi ca sarea-n ochi. Pe de-o parte războiul colonelului Turcescu dus cu civilitatea; pe de altă parte, războiul lui dom’ Pleşu cu virgulele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.